U Puli

Dimensions festivala u pulskoj Areni!

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon prošlotjednog spektakularnog nastupa The Original Wailersa i Grandmaster Flasha kojim se najavio ovogodišnji iznimno uspješni Outlook festival, u srijedu 4. rujna pulska će Arena još jednom ugostiti kremu svjetske elektronske scene.

Na drugom izdanju Dimensions festivala (5.-9. rujna 2013.) nastupit će Bonobo, Portico Quartet, Mount Kimbie, Andrew Ashong te nekoliko DJ-eva s festivalskog line-upa čiji će nastup biti iznenađenje za sve posjetitelje pulske Arene.

Ulaznice po cijeni od 150.00 kuna još uvijek je moguće nabaviti na brojnim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Određeni broj ulaznica biti će u prodaji i pred samom Arenom.

>> Počeo Outlook festival - U Pulu stiglo 12 tisuća mladih!

Spektakularni rimski amfiteatar, pulska Arena, u srijedu 4. rujna biti će idealna kulisa za jedinstveni glazbeni događaj kojim se najavljuje drugo izdanje s nestrpljenjem iščekivanog Dimensions festivala koji će se od četvrtka 5. do ponedjeljka 9. rujna održati na ekskluzivnoj lokaciji, na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu pored Pule.

Dostojni će uvod u pet dana inovativne plesne, elektroničke glazbe pružiti koncert u Areni na kojem će nastupiti cijenjeni britanski glazbenik Bonobo sa svojim live bandom. Bonobo je vrsni majstor downtempo glazbe koji je poznat i cijenjen zbog svoje vještine miješanja trip-hopa, jazza i elektronike. U Pulu dolazi u sklopu svjetske turneje na kojoj promovira svoj peti album 'The North Borders'. Njegov stominutni nastup s bandom unutar više od 2000 godina starih zidina biti će događaj atraktivan za uši i oči. 


Uz Bonoba i band nastupa intrigantni Portico Quartet koji savršeno spaja elektroniku i jazz, dvojac s Warp labela zbog kojeg je skovan izraz post-dubstep - Mount Kimbie, te eklektični londonski producent Andrew Ashong. Uz ovu, svojevrsnu glazbenu kremu svjetske elektronske produkcije, posjetitelje će svojim nastupom iznenaditi i nekoliko DJ-eva i producenata s line upa Dimensions festivala. Identitet ovih izvođača otkrit će se na samom koncertu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS