Poslušajte

Davor Radolfi i njegov band Ritmo Loco snimili spot za 'Poljubi me za sjećanje'

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon pjesme 'Neka se živi', Davor Radolfi svojoj brojnoj publici predstavio je singl, koji već tjednima ne silazi sa vrha top ljestvica radijskih postaja.

Jedno od najuglednijih imena glazbene scene i prvi izvođač temperamentne latino glazbe u regiji i šire, Davor Radolfi i njegov band Ritmo Loco, snimili su novi video spot za aktualni singl 'Poljubi me za sjećanje'.

Riječ je o ljetnoj melankoličnoj skladbi, rekao nam je Davor Radolfi govoreći o novom singlu!

˝Pjesma je rađena u pop-reggae glazbenom stilu, a kroz nju se na neki način obraćamo uspomenama na bivše ljubavi. Nadam se kako će svi uživati u novome singlu te da će pjesma osvojiti kako publiku, tako i radijski eter!˝

˝Spot je zamišljen kao vizualno moderna prezentacija klasičnog latino ritma. Pomak je dalje u vizualnom pristupu od dosadašnjih spotova, pa tako i tematski. Uz mene i bend, spot prati jednostavnu priču mladog fotografa i njegovog predmeta divljenja, prekrasnog modela, kojeg promatra kroz objektiv kamere, ali stav, razlika u godinama, kompliciraju situaciju, a djevojka do kraja spota ostaje nedodirljiva i nedostižna u očima fotografa. Ulogu modela tumači poznata glumica Anamarija Percaić. ˝

Glazbeni video spot sniman je u modernom ambijentu jednog ekskluzivnog salona namještaja, te u prostoru jednog fotografskog studija. Snimanje je proteklo opušteno u dobroj atmosferi. Mladi model Jan, brzo se snašao u društvu atraktivne glumice, te su oboje odlično odradili snimanje scena priče.

Za glazbu je zaslužan sam Davor Radolfi, tekst potpisuje Ines Praju, a aranžman Tomislav Modrić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS