Dan žena uz koncert godine – Zdravko Čolić u Areni Zagreb

showbuzz DNEVNIK.hr

Osigurajte na vrijeme svoje mjesto, jer za koncert Zdravka Čolića se uvijek traži ulaznica više!

Apsolutno najveća regionalna zvijezda Zdravko Čolić uz 'Dan žena' održat će veliki koncert u Areni Zagreb. Nakon nedavne dvije rasprodane beogradske Arene u kojima je nastupio pred više od 40 tisuća ljudi, Čolić će u Zagrebu nastupiti u subotu, 7. ožujka 2015.

Koncertni velemajstor ponovno je dokazao kako je sreća publike i njegova, a na dva rasprodana koncerta u Beogradu po nastupu je pjevao gotovo 4 sata. Uoči zagrebačkog koncerta to znači samo jedno - veličanstveni doček Dana žena u najvećoj zagrebačkoj dvorani uz bogati katalog Čolićevih hitova. 'Gori vatra', 'Jedna zima sa Kristinom', 'Ti si mi u krvi', 'Glavo luda' ili pak 'Što ti dadoh' i 'Zar se nismo shvatili', uspješnice s novog albuma 'Vatra i barut' samo su neki od bezvremenskih hitova kojima Čolić opravdava status vladara regionalne scene.

Beograd u zanosu - 40.000 ljudi uživalo u vatrenim koncertima Zdravka Čolića!

Koncert u Areni bit će ujedno i šlag na kraju uspješne turneje 'Vatra i barut' koja je započela 8. ožujka 2014., a nazvana je po istoimenom 14. studijskom albumu. U rasprodanim dvoranama od Švedske i Njemačke, preko Makedonije, Austrije, Slovenije, BiH, Crne Gore, Srbije i Hrvatske, Zdravko Čolić potvrđuje kako je miljenik svih generacija te pokazuje zašto je duže od 40 godina vodeći izvođač u regiji za kojim interes ne slabi.

Čola je poznat po podizanju ljestvice u koncertnim nastupima, a prema količini energije, emocija i zavidnog iskustva na sceni neupitno je još jedno sjajno scensko iskustvo. Koncertni spektakl koji je pred nama, a za koji se na svim dosadašnjim točkama turneje tražila ulaznica više, obećaje i produkcija svjetske klase.

Prvi božićni promo paketi ulaznica u prodaji su do 25. prosinca 2014.. Božićni promo paket uključuje dvije ulaznice na odabranom mjestu na bilo kojoj poziciji u dvorani uz 15% popusta. Svoje ulaznice nabavite putem sustava Eventim!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS