Mlade glazbene nade

Damir i Luce- idealan glazbeni par!

showbuzz DNEVNIK.hr

Damir Kedžo snimio cover poznatog hita 'Wake me up' s mladom perspektivnom glazbenicom Luce !

Damir Kedžo koji se do sad upravo izvedbama covera u posljednjih godinu dana nametnuo široj javnosti kao jedan od najperspektivnijih i najimpresivnih mlađih muških vokala, a i sa svojim posljednjim aktualnim singlom 'Karta krive boje' vratio na vrhove domaćih top lista.

'Uvijek sam spreman podržati mlade talentirane glazbenike jer iz svog osobnog iskustva znam koliko je teško dobiti prostora da te javnost čuje i prepozna. Nakon što sam čuo neke Lucine radove, na njezinu inicijativu, pristao sam s njom snimiti cover velikog hita Aviccia - Wake me up uz podršku Predraga Martinjaka - Peggyja. Nadam se da će publika prepoznati kvalitetu koju Luce svojim osebujnim vokalom pruža, a upravo mislim da ovakav ženski vokal, koji podsjeća na boju vokala poput Tracy Chapman ili Adele, nedostaje u domaćem eteru.' ističe

Luce je mlada glazbenica koja dolazi iz Zagreba i koja iza sebe bilježi sudjelovanje u nekadašnjem showu Hrvatska traži zvijezdu. Također u njenoj kratkoj biografiji vrijedno je istaknuti da je provela neko vrijeme i u mješovitoj klapi 'Falkuša', trenutno se vokalno usavršava na Rock Akademiji, dok se povremeno nađe i u ulozi pratećeg vokala renomiranije kantautorice Irene Žilić.

Uz posebnost vokala radi se i o osobi koja piše i svoje autorske stvari, a ovih dana ušla je u studio gdje uz podršku poznatijih kolega poput Aljoše Šerića, te aranžera i producenta Zvonimira Duspera Dusa priprema svoj album prvijenac.

'Vrlo sam uzbuđena, jer sam napokon u mogućnosti ostvariti svoje dosadašnje snove. Surađujem s glazbenicima čiji rad iznimno cijenim, a također me veseli što ću predstaviti i neke svoje vlastite pjesme koje već duže vrijeme stoje u ladici. Zahvaljujem Damiru koji je našao vremena te pristao sa mnom snimiti duet cover. U planu mi je za travanj predstaviti se sa svojom pjesmom 'Možda mi', gdje tekst potpisuje Ines Prajo (poznatija po radu s Meritas, Jelenom Radan i Massimom) a nakon toga polako i temeljito nastaviti s radom na svom albumu.' izjavila je Luce u čiju se interpretaciju možete i sami uvjeriti ukoliko posjetite njezin službeni Facebook Fan Page.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS