premijera spota

"Daleko je dom" poručuje Leteći odred ususret nastupa na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu

Leteći odred PR

"Daleko je dom" još je jedna radiofonična pjesma Letećeg odreda koja će sigurno postati novi hit, odnosno jedan u nizu hitova koje je ovaj bend imao u svojoj dugogodišnjoj, višedesetljetnoj karijeri.

Leteći odred će nastupiti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu i predstaviti se s pjesmom "Daleko je dom". Novi je to uradak provjerenog autora, osnivača i frontmena Letećeg odreda, Denisa Dumančića koji potpisuje glazbu, a zajedno s hitmejkerom Fayom i tekst. Aranžman je radio Marko Mihaljević.

"Daleko je dom" još je jedna radiofonična pjesma Letećeg odreda koja će sigurno postati novi hit, odnosno jedan u nizu hitova koje je ovaj bend imao u svojoj dugogodišnjoj, višedesetljetnoj karijeri. Sukladno samom nazivu pjesme Denis se s redateljem spota, Nikolom Bosiljem, uputio na jadransku obalu gdje je nastala vizualna priča ove pjesme. Njezina poruka je itekako emotivna - "daleko je dom, daleko su svi, daleko si ljubavi, al' u srcu mom svi su blizu, znaj, tu na jedan otkucaj". Stoga, koliko god smo udaljeni jedni od drugih, u bilo kojoj situaciji, srca će uvijek biti blizu, na otkucaj ili dva, itekako dovoljno da ne odu u zaborav.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS