premijera spota

Talentirana domaća glazbenica Branka Vuković predstavlja singl prvijenac “Idi drugoj!”

showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada glazbenica Branka Vuković objavila je singl prvijenac "Idi drugoj".

Kada se spoje dva talenta, dobijete odličan singl – “Idi drugoj." Mlada glazbenica Branka Vuković se predstavila široj publici tijekom jednog glazbenog showa gdje se sprijateljila s mladim glazbenikom i kantautorom Vedranom Ljubenkom. Vrlo brzo su “kliknuli” jer kako kažu, glazba im je neiscrpan izvor i tema svakog njihovog susreta. Prilikom jednog razgovora su zaključili kako bi mogli početi surađivati jer razmišljaju u istom smjeru. I iz te suradnje je nastao singl „Idi drugoj“ za čiji je tekst, glazbu i produkciju zaslužan Vedran, koji je svirao gitaru i ostale instrumente te je bio prateći vokal.

“Pjesma “Idi drugoj “ govori o tome kako ženska osoba nije sretna u ljubavnoj vezi, odnosno nije zadovoljna uzvraćenom ljubavi jer on jednostavno ne može bolje, a ona želi još više. Govori mu da potraži drugu, jer ona želi biti sretna i oslobođena od takvog partnera. Govori mu da nađe partnericu koja njemu odgovara, a ona ide u bolji svijet, u ljepši dan tražiti nekog tko je razumije, jer bivši to nije”, opisala nam je glazbenica.

Branka je takva u svim stvarima u životu, uvijek želi napredovati i želi više. Osoba je koja uživa u glazbi i u svakoj minuti života. Glazbeni talent je naslijedila od oca. Do sada je nastupala sa svojim bendom po Makarskoj rivijeri, a nakon nekog vremena je shvatila da želi sebe predstaviti publici na još intimniji način, kroz svoje pjesme. Iako sluša razne žanrove, publici se želi predstaviti u popu, ali otvorena je da se u budućnosti okuša i u još nekim žanrovima.

“Mislim da se ipak u životu neke stvari trebaju same od sebe dogoditi bez obzira na želje i planove. Tako je i pjesma "Idi drugoj" nastala sama od sebe, slučajno. Ali opet sam na njoj radila s puno ljubavi, truda, rada” zadovoljno je zaključila glazbenica. Sve što se radilo na pjesmi "Idi drugoj" se radilo smišljeno i ništa nije bilo prepušteno slučaju. Na pjesmi su svirali sve mladi glazbenici, a spot se snimao u Makarskoj na Svetom Petru koje je Brankino omiljeno mjesto u njenom rodnom gradu i na plaži u Brelima. Na setu snimanja se također skupila super ekipa koja je vrijedno i marljivo radila kako bi postigli što bolje rezultate.

“Što se tiče uzora ,mogu reći da ih baš i nemam, ali slušajući razno razne izvođače sigurno nesvjesno kupimo i učimo nešto od njih” dodala je. Branka kaže kako je otvorena i iskrena osoba, voli ljude i osjeća kako je glazba njezin poziv. Opisala je što za nju glazba znači: “Za sebe volim reći da sam prava mala glazbenica, jer istinski uživam u glazbi. Osim glazbe zanima me i moda, tako da sam modno osviještena i u glazbi pratim trendove i tako sam se htjela predstaviti i publici.”

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Na posljednji počinak ispratili glumicu koja je stradala u strašnoj tragediji, otkrili i sve okolnosti njezine smrti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS