Poslušajte

Boa posljednjim singlom s albuma 'Indigo' najavljuju nove glazbene izazove!

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon posljednja tri singla kroz koja su ovi, svima poznati alter rockeri, uspješno predstavljali svoj osmi studijski album 'Indigo', grupa Boa donosi svoj četvrti, ujedno i posljednji singl sa spomenutog nosača zvuka.

Pjesma nosi naziv 'Protiv struje', a svi oni koji još nisu uspjeli čuti album „Indigo“ u potpunosti, novi singl mogu poslušati na sljedećem linku:

Boa feat. Ivana Kindl: Nova energija u pjesmi 'Svi tvoji poljupci 2014.'

'Pjesma 'Protiv struje' kao četvrti singl s našeg aktualnog albuma 'Indigo' možda najizravnije odražava naš stav kao benda prema stvaranju glazbe. Do sada smo se u karijeri uvijek vodili našim 'unutarnjim glasom', potrebom da se izrazimo na način koji u tom trenutku smatramo pravilnim. Nekad je rezultat bio više, nekad manje komercijalan, za neke kritičare bolji, za neke lošiji, ali uvijek smo stajali iza toga što radimo…' – opisuju svoj posljednji singl članovi grupe Boa, te najavljuju neke nove glazbene priče:

'Nikad se nismo bojali tragati za novim, drugačijim zvukom bez straha da li će se isti uklopiti u stil grupe BOA. Tako će i singl na kojem tek radimo biti sasvim drugačijeg zvuka i to traganje za novim je izazov koji nas vuče protiv struje.'


Album 'Indigo' u posljednjih je godinu dana privukao publiku sjajnim singlovima i velikim glazbenim suradnjama kroz pjesme „Uspomena sna“ (ft. Ivana Kindl), „Pravo vrijeme“ (ft. Massimo) i „Lagano“. Cijelu 'Indigo' priču zaokružili su velikim i iznimno prihvaćenim koncertom u punom Vintage Industrial Baru krajem ožujka ove godine. I dok se naš ponajbolji regionalni alter rock sastav u svom studiju suočava s novim izazovima i novim strujama, nama ne preostaje ništa drugo osim da uživamo u novoj pjesmi….
Grupu Boa pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS