novi spot

Boa II objavila animirani spot za pjesmu „Paraziti“, video je napravio mladi domaći suvremeni umjetnik

Boa II PR

Grupa Boa II objavila je zanimljiv spot za singl "Paraziti" koji je napravio mladi suvremeni umjetnik iz Osijeka.

Prije mjesec dana u radijskom eteru zasvirala je nova pjesma grupe Boa II – Paraziti. Zanimljiva i aktualna tema, potakla je Madena Puljiza da ovaj put snimi i drugačiji video spot.

„Pjesma 'Paraziti' je groteskna pa sam htio da i njezina vizualna prezentacija ima taj 'štih'. Zbog toga mi je format animacije bio najbolji izbor. Kontaktirao sam mladog osječkog suvremenog umjetnika umjetničkog imena Malowak Malonak, inače studenta Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku. Pokazao je veliki interes za suradnju i nakon što je preslušao pjesmu, poslao mi je nekoliko 'gifova' koji su mi se odmah jako svidjeli“, rekao je Mladen Puljiz.

"Prije svega čast mi je bila surađivati s tako legendarnim bendom kao što je Boa. Animacija je nastala brzo i efikasno kakav je i njen likovni karakter. Većina animacije je stop frame te je ručno crtana. Jednostavna je i naivna, a proces je prirodno tekao moguće zbog tematike i glavne misli same pjesme koju bih mogao i sam potpisati. Tematike animacija kako i pjesme je prikaz karaktera "uhljeba" i njegovog parazitiranja u društvu, jednostavno i jasno pruža kritiku, isti način sam pokušao oslikovit kroz animaciju", istaknuo je Malowak Malonak, autor animacije.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS