Kazališni meow

Baby Lasagna uskoro dobiva i predstavu, ulaznice za premijeru već su planule!

Baby Lasagna Baby Lasagna/Instagram 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Petit teatar predstavlja predstavu "Baby Lasagna – mačke i spačke", koja prati put Baby Lasagne prema zvijezdama, ispričan kroz oči njegovih vjernih mačaka – Stipe, Branke i Gertrude.

Predstava "Baby Lasagna - mačke i spačke" prikazuje kako je započeo streloviti uspjeh Marka Purišića, prepoznatljivijeg kao Baby Lasagna, odnosno fenomena koji je svojom pojavom osvojio ne samo hrvatsku već i europsku publiku. Na nevjerojatan se način Marko uvukao pod kožu publici; štovatelje svoga lika i djela pronašao je u uzrastima od 7 do 77 godina, a oni (još) mlađi – pronašli su u njemu i svoga idola.

Ulaznice za zagrebačku premijeru 20. listopada već su nestale, no za predstave zakazane 09. i 10. studenoga u Zagrebu, ulaznice možete kupiti na stranici Trešnje. Gostovanja po kazalištima diljem Hrvatske planirana su u narednim mjesecima, o čemu se više informacija može popratiti na Instagram profilu @petit.teatar.

Katarina Madirazza na kraju dodaje: ''Moram zahvaliti Marku Purišiću i Elizabeti Ružić što su nam uopće dozvolili da radimo ovaj projekt i velikodušno pomagali na svakom koraku. Zbog njih i njima u čast, na svakih nekoliko odigranih predstava, odigrat ćemo humanitarne izvedbe. Petit teatar poziva sve one koji si ne mogu priuštiti kartu, a žele doći pogledati predstavu, da nam se jave na mail petit.teatar@gmail.com. A osim same predstave, zajedno sa našim sponzorima, spremili smo mnogobrojna iznenađenja za najmlađe posjetitelje. Još jednom zahvaljujem svim sponzorima koji su velikodušno pomogli pri realizaciji ove predstave te pozivam sve da dođu i uživaju u RIM TIM TAGI DIM ritmovima s nama!''

Ulaznice za predstavu dostupne su na stranicama kazališta Trešnja.

Baby Lasagna održao je tri rasprodana koncerta na Šalati, a atmosferu pogledajte OVDJE.

Sva tri dana obilježila je kiša, a kako je Baby Lasagna pozvao sve da dođu, saznajte OVDJE.

Jedan plakat posebno je izazvao emocije kod Baby Lasagne, a o čemu se radi, otkrijte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Morate pogledati ovaj video Majina Blooma, garantiramo da će vam uljepšati dan!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Mladi ljubavni par iz MasterChefa upoznao se na faksu, a sigurni su da njihovu ljubav neće poljuljati ni rivalstvo u showu!

Kakav je plan za potpuni povratak Kate Middleton? Protekli mjeseci bili su vrlo izazovni za kraljevsku obitelj

Ecija Ivušić na sudu je proglašena krivom, zbog objavljivanja zabranjenog sadržaja mora platiti kaznu

Povezana vijest Nekad i sad Prepoznajete li veliku zvijezdu 90-ih? Obožavali smo ga gledati u kultnoj seriji koja je i danas hit!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda Spasilačke službe rastužila fanove: Jedva je govorila, ali navodno postoji logično objašnjenje!

Svijet se čudi što je prelijepa misica vidjela u 11 godina mlađem mužu, ali oni su dokaz da se za pravu ljubav vrijedi boriti!

Stručnjakinja za govor tijela uočila je nešto kod princa Harryja: "Rijetko je kada pokazivao toliko..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS