autorska predstava

PAXovci vas pozivaju na premijeru predstave Procesi!

showbuzz DNEVNIK.hr

Što se događa kad 'izgubite pamet' ili kako to izgleda kada se jednostavno nečega ne možete sjetiti? PAXovci znaju!

Mozak je čovjekov organ za mišljenje i naša se subjektivna iskustva uglavnom odvijaju u mozgu. No, kako to u stvari izgleda? Što se događa u djeliću sekunde u kojem trebate donijeti veoma važnu ili pak sasvim jednostavnu odluku poput toga hoćete li za doručak pojesti jaje na oko ili čokoladne pahuljice?

Što se događa kad 'izgubite pamet' ili kako to izgleda kada se jednostavno nečega ne možete sjetiti? Kako nastaju ideje i strahovi i zašto se ponekad osjećamo istovremeno sretno i tužno? Procesi u mozgu događaju se svakodnevno, a u novoj predstavu PAX-ovaca pod nazivom 'Procesi' pokazat ćemo vam kako to izgleda u praksi.

SVEČANA PREMIJERA ODRŽAT ĆE SE U ČETVRTAK, 19.5. U 20 SATI - KINO SAMOBOR – ULAZNICA 25 KN. NAKON PREDSTAVE NEMOJTE ODMAH OTIĆI – PRIPREMAMO AFTER-PARTY I DRUŽENJE!

Ulaznice možete nabaviti na Ulaznice.hr i na blagajni kina u Samoboru.

Rad PAXovaca pratite na službenoj Facebook stranici.

Pučko amatersko kazalište Samobor ili jednostavno PAX djeluje od 2002. godine u sklopu Pučkog otvorenog učilišta Samobor. Svojim predstavama redovito sudjeluje na regionalnim smotrama kazališnog stvaralaštva, Festivalu kazališnih amatera Hrvatske te drugim kazališnim manifestacijama na kojima osvaja priznanja, pohvale i nagrade. Kazalište je od osnutka vodio gospodin Miroslav Burić koji je bio i redatelj svih predstava do 2011. godine. Nakon 2011. godine kazalište PAX ostvarilo je suradnju s poznatim hrvatskim redateljem Robertom Raponjom koji potpisuje režiju čak dvije predstave mladih PAX-ovaca.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS