Jako se vesele

2CELLOS otkrili datume hrvatske turneje: 'Prvo idemo u Varaždin'

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon turneje po inozemstvu, dečki se vraćaju doma!

Najtraženiji duo, Stjepan Hauser i Luka Šulić - 2 CELLOS nakon objave svog novog albuma In2ition, kreće na hrvatsku turneju.

2CELLOS ove će godine nastupiti na najvećim svjetskim pozornicama - od Tokya i New Yorka do Pariza i Berlina, najavili su turneju po Americi i Italiji, ali i koncerte u Hrvatskoj. Izvanredno uspješni, ostvarili su suradnje sa najboljim svjetskim glazbenicima, oduševili Ameriku, Aziju, Europu, obišli cijeli svijet i sada ponovno dolaze u Hrvatsku.

>> Luka i Stjepan na nebu iznad Salzburga

Po povratku sa uspješne japanske turneje i vidno dobrog raspoloženja, 2CELLOS najavili su početak svoje koncertne turneje, a za prvi grad odabrali su Varaždin - 1.6.2013., Arena, a već dan kasnije nastupaju u Osijeku.

Odmah nakon Varaždina, 2CELLOS će nastupiti i u Osijeku (dvorana Gradski vrt), 2.6.2013., a nakon toga su i koncerti u Puli, Dubrovniku, Zadru te u inozemstvu.

'Jedva čekamo početak turneje i prvi koncert u Varaždinu, a ovom prilikom pozivamo sve Varaždinke i Varaždince da dođu na koncert. Nismo još svirali u tim krajevima i posebno se veselimo koncertu. Isto tako veselimo se i dolasku u Osijek', rekli su 2CELLOS.

'Nismo promjenili nikakve navike, isti smo kao i prije. Okolina se promjenila oko nas. Vrlo je kaotično u našim životima. Upravo smo se vratili sa naporne turneje po Aziji, Japanu i Kini, uskoro idemo u Italiji i onda opet nakon toga u Ameriku, a nakon toga se vraćamo u Hravstku. Dobili smo informaciju da je već sada veliki interes u Varaždinu i Osijeku za naš koncert i to prije nego je objavljen datum koncerta. To nas jako veseli', dodali su dečki iz 2CELLOS.


Ulaznice za koncert moći će se nabaviti putem Eventima!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS