Veliko modno događanje

Ususret 13. Riječkim stepenicama, jednom od najljepših ljetnih modnih događanja

Riječke stepenice (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Trinaestu godinu zaredom, u petak 23.kolovoza, održat će se 13. Riječke stepenice.

Kraj kolovoza rezerviran je za najljepši ljetni modni event Riječke stepenice.

Trinaestu godinu zaredom, u petak 23.kolovoza, održat će se 13. Riječke stepenice, atraktivno modno događanje u srcu grada Rijeke na kamenim stubama pored Hotela Bonavia Plava Laguna koje će kao i uvijek ponuditi ono najbolje i naj elegantnije od mode.

Svoje kolekcije predstaviti će Boutique Rival, Vjenčanice Biba, Pletinella, Jeordie's, Fashionbourg, Ghetaldus Rijeka, Trgovačka i tekstilna škola Rijeka, Atelier Couture by Martina Kuzlić, Ante Jurković, Showroom Antonela, a pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka predstaviti će se i Krojački obrt Botun, Krojački obrt Stopica, Krojački salon Dajana, Lilium Dresses, Boutique Rival, Cro design studio i Dor Jan Felt.

Frizure potpisuje tim Perman Experience koji će predstaviti trendove za jesen, a make -up Paola Peček, Iva Peradenić i Patrizia Jaklin.

"Trinaesto izdanje Riječkih stepenica prati i modni editorijal koji smo snimili na poznatim riječkim lokacijama. Uskoro ćemo ga predstaviti kao riječku razglednicu s obzirom da su Stepenice postale prava turistička atrakcija brojnim gostima koji u kolovozu posjećuju Kvarner”, ističe Ivana Delač, direktorica projekta.

Ulaz na modne revije je slobodan za sve posjetitelje.

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Lijepo lice, savršeno tijelo i tek 22 godine: Hoće li ona natjerati legendu da se napokon skrasi?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS