Podrška svim ženama

Jedan od omiljenih domaćih parova među prosvjednicima u Zagrebu, što misle o svemu rekli su i na Instagramu!

Korana Gvozdić, Ivan Šarić Pixsell 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Korana Gvozdić i Ivan Šarić podržali su prosvjed na Trgu bana Jelačića u Zagrebu koji se održao u četvrtak.

Osim Severine i ostalih poznatih osoba koji su došli podržati tisuće prosvjednika na Trgu bana Jelačića prilikom prosvjeda "Dosta! Uništavanja javnog zdravstva i zanemarivanja zdravlja žena'' koji je nastao zbog slučaja Mirele Čavajde, okupljenu masu podržati su došli i voditeljica Korana Gvozdić te komičar Ivan Šarić.

Šarić je na svom Instagram profilu kasnije i objavio snimku s prepunog trga, a jasno je dao do znanja i koje je njegovo mišljenje o cjelokupnoj situaciji napisavši ''Dosta!''

Velik interes na prosvjedu je pobudila i Severina koja je također došla podržati okupljene, a na sebi je nosila zviždaljku i majicu s natpisom ''Ljubav''.

Pjevačica se s prosvjeda javila i na svojim društvenim mrežama.

"Ne mogu vjerovati da još moramo prosvjedovati oko ovog", napisala je među ostalim u svojim pričama na Instagramu.

Podsjetimo, Severina se već godinama također bori s hrvatskim zakonima te pokušava dobiti skrbništvo nad svojim sinom kojeg je dobila u vezi sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Prizor koji se rijetko viđa: Novinarske ekipe iz cijelog svijeta pljeskale Konstrakti i pjevali biti zdrava!

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Zanimljivosti Srbiju su posljednju prozvali za finale Eurosonga, pogledajte što je Konstrakta uzviknula kad je saznala da ide dalje!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS