zbog nje se uozbiljio?

Pala je na muškarca kojemu su ekspresno propale veze s nekoliko ljepotica, a s njom je spreman i na velik korak

Pete Davidson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Phoebe Dynevor uživa u vezi s komičarem Peteom Davidsonom i čini se da je njihov odnos sve ozbiljniji.

Phoebe Dynevor (26) prošle godine je stekla slavu ulogom u seriji "Bridgerton", a njome je privukla i dečka, komičara Petea Davidsona (27) s kojim je veza sve ozbiljnija. 

Glumica je privukla pažnju dok je šetala Londonom u kratkim hlačama i topiću koji je isticao njezin isklesani trbuh. Phoebe je lice sakrila ispod kape i sunčanih naočala, no ipak nije uspjela proći nezapaženo. 

Dynevor je početkom srpnja prestala skrivati svoju vezu s Peteom o kojoj se šuškalo od ožujka i pojavila se na tribinama na teniskom meču na Wimbeldonu. Romantike i nježnosti među njima nije nedostajalo, a mnogi znatiželjni pogledi bili su usmjereni na njihov dio tribine. Neprestano su se nježno dodirivali, ljubili i grlili, a zamolili su i ženu koja je sjedila pored njih da ih zajedno fotografira.

Nedavno se počelo šuškati da je Phoebina i Peteova veza sve ozbiljnija i da se on planira preseliti iz Amerike u London. Inače, zanimljivo je da se glumica svidjela komičaru kad je gledao njezine seksi scene u seriji "Bridgerton". 

"Peteu se Bridgerton jako svidio i Phoebe ga se izuzetno dojmila. Ona je totalno njegov tip - svježeg lice i te mladenačke, nevine ljepote. Zezali smo ga zbog zločestih scena, a on je priznao da su mu jako seksi. Osjetio je kako mu je sudbina odredila da ju mora upoznati", izjavio je njegov blizak prijatelj za The Mirror.

Pete je u travnju potvrdio da je s Phoebe u vezi na daljinu, jer on trenutačno živi u SAD-u, a ona u Velikoj Britaniji.

Pete inače iza sebe ima propale zaruke s pjevačicom Arianom Grande, a nakon nje je ljubio 20 godina stariju glumicu Kate Beckinsale, zbog čega su bili na meti kritika i javnost se šalila na njihov račun komentirajući da izgledaju kao majka i sin. Par je uhvaćen tijekom vrućih poljubaca za zadnjem sjedištu taksija, a nakon četiri mjeseca njihova je veza završila.

Bio je u vezi i s manekenkom Kaiom Gerber, što njezina majka i slavna manekenka Cindy Crawford nikako nije odobravala, a obitelj je zbog njega čak održavala i krizne sastanke.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS