veliki uspjeh

Najuspješnija hrvatska glumica pohvalila se sretnom viješću: "Vraćam se svom drugom domu!"

Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Glumica Zrinka Cvitešić nastavlja uspješno graditi svoju međunarodnu glumačku karijeru - vraća se na pozornice Londona.

Jedna od najuspješnijih domaćih glumica Zrinka Cvitešić ponovno će zabljesnuti u jednom od europskih kazališta. 

Lijepoj glumici se ukazala prilika ponovno se okušati u novoj ulozi na londonskoj kazališnoj sceni, a nakon što je pokorila West End u predstavi "Once", ovoga će puta projekt dijeliti s britanskom glumicom Zoë Wanamaker u predstavi "Two Ladies". 

Predstava je napravljena po predlošku Nancy Harris, a u režiji Nicholasa Hytnera. 

"U poslovnom i u privatnom životu ako slijediš svoje srce znaš da si na pravom putu. Barem ja u to vjerujem. Ako se trudiš ostati na tom putu, ali i da budeš ponizan i iskren prema sebi i drugima, uspjeh će doći! Ne mogu vam opisati koliko sam sretna da mogu najaviti ovaj nevjerojatan, novi projekt. Imam nevjerojatnu sreću da sam i ja dio njega, kao i to da se vraćam u svoj drugi dom - London", pohvalila se Zrinka objavivši službeni plakat predstave na svom Instagram profilu.

Zrinka je domaćoj publici odavno poznata po sjajnim kazališnim, ali i upečatljivim filmskim ulogama, a jedna od prvih velikih rola bila joj je u hit-filmu "Što je muškarac bez brkova" Hrvoja Hribara iz  2005. godine. 

Karijera ove glumice brzo se razvijala na domaćoj sceni, a pravi uspjeh došao je 2014., kada su joj se otvorile mogućnosti rada u inozemstvu. Preselila se u London i pokorila publiku svojim glumačkim talentom. Zrinka je tada dobila prvu glavnu ulogu u mjuziklu za koju je na kraju nagrađena i Tony nagradom. Britanska publika ju je proglasila i najboljom debitanticom godine, a izglasana je i za nagradu Broadway World UK u kategoriji najbolje glavne glumice u novom mjuziklu

Tada je Zrinka stajala bok uz bok s Helen Mirren i Danielom Radcliffeom koji su također primili nagrade, a posebna je čast Zrinki dodijeljena nagradom Olivier koja se često naziva i kazališnim "Oscarom".

Nakon što se vratila u Hrvatsku Zrinka se odmah bacila na nove projekte pa je tako zaigrala u hit-predstavi Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu i to u predstavi "Tko pjeva zlo ne misli" za koju se stalno traži karta više. 

Sreća i uspjeh Zrinku očito prate i na poslovnom i na privatnom planu, a 2014. doista joj je promijenila život. Tada je osim inozemnog uspjeha stupila u vezu s nogometašem Nikom Kranjčarom. 

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Gabriela pobijedila u "Plesu sa zvijezdama" pa pohrlila u zagrljaj "pravog" partnera: Tko je on?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS