Filip poljubi Dešu

Priznaje da je trudna!

showbuzz DNEVNIK.hr

'Zora dubrovačka' večeras na Novoj TV od 20.05 sati donosi nova uzbuđenja. Doznajte radnju večerašnje epizode.

'Zora dubrovačka', 6.11.2013.

Rocco želi objasniti Juditi zašto ju je poljubio te joj priznaje da je zaljubljen u nju. Judita mu odgovara kako će ona vječno voljeti Mara.
Dživo nudi Deši novac da ode iz Dubrovnika i zauvijek šuti o svemu, no ona mu sa zgražanjem vraća novac i govori mu da ne želi ništa od njega.

Rocco saznaje da je Maro odveden u logor i dolazi Juditi s tom viješću. Ona je duboko potresena i odbija prihvatiti strašnu istinu, a Rocco se pretvara da je pun sućuti i tjera Juditu da se suoči s realnošću.


Dijana kreće u potragu za Šiškom koji je krenuo tražiti sina te ga pronalazi na cesti i ispričava mu se što ga je optužila za Marov nestanak. Dok započinje novi napad na Dubrovnik, Dijana tješi Šiška, koji je i dalje uporan u svojoj potrazi za sinom. Šišku je sve lošije te se na kraju sruši u nesvijest.

Zabrinuta za Šiška i Dijanu, Matija se iskrada iz konobe i dolazi k Deši u bolnicu. No, kad saznaje da Dijana nije kod Šiška, Matija istrčava van iz bolnice

Kako bi je zaštitio, Filip odvodi Dešu u skladište samostana, gdje je, u trenutku strepnje poljubi. Deša prekida Filipov poljubac, a on inzistira da mu konačno prizna koji je razlog njenog stalnog odbijanja.

Deša mu prizna da je trudna, ali Filip ne stigne reagirati jer ih Alex dolazi spasiti. Deša je u strahu od Filipove reakcije.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS