Pogledajte listu

Evo zašto jedna noga slavne Heidi vrijedi više od druge!

showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam popis zvijezda koje su osigurale svoje slavne atribute za vrtoglave cifre!

Već i ptice na grani znaju da je Jennifer Lopez osigurala svoju slavnu guzu ili da je Dolly Parton osigurala svoje legendarno velike grudi, ali znate li na koje iznose?

>> Istinita priča koja je 2006. godine šokirala cijeli svijet

Donosimo vam popis zvijezda koje su osigurale svoje slavne atribute za vrtoglave cifre!

1. Jennifer Lopez, o kojoj se toliko piše posljednjih dana i to upravo zbog njezine slavne stražnjice, taj dio svog tijela osigurala je na 27 milijuna dolara!

2. Heidi Klum svoje prekrasne duge i slavne noge osigurala je na 2,2 milijuna dolara. Bizarna je činjenica i da je jedna noga osigurana na 1,2 milijuna dolara dok je druga osigurana na 1 milijun dolara - zbog malog ožiljka!

3. Dolly Parton legenda je američke country scene, a njezine ogromne grudi su i jedan od njezinih zaštitnih znakova, stoga je umjesto glasa Dolly osigurala stas! Točnije njezine grudi su osigurane na 300.000 dolara - svaka.

4. Tom Jones također je odlučio osigurati nešto na sebi. Naime, Tom je svoje kultne dlake na prsima, koje su desetljećima bile poput afrodizijaka ženama diljem svijeta, osigurao na 7 milijuna dolara!

5. Keith Richards, legendarni gitarist Rolling Stonesa osigurao je svoj srednji prst na 1,6 milijuna dolara! I to ne zbog gitare već zbog straha da mu se nešto dogodi i da ne može pokazati 'srednjak' paparazzijima i svima ostalima koji bi ga mogli naljutiti.

6. David Lee Roth jedan je od bizarnijih na ovom popisu. Naime, David je osigurao svoju SPERMU. Da, dobro ste pročitali. Tijekom 1980-ih Lee Roth je izvodio vratolomije na pozornici pa je strahovao kako bi mu se mogla dogoditi nesreća od koje će slomiti... pa znate već. Spermu je osigurao na 1 milijun dolara!

7. Jedan do rijetkih glazbenika koji se sjetio osigurati svoj glas je Rod Stewart - on je napravio osiguranje na 6 milijuna dolara. Prava 'sića' u odnosu na ono što godišnje zarađuje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS