Plijenila poglede

Od slavne guze na kraljevskom vjenčanju prošle su već tri godine!

showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se kao da je bilo jučer, ali prošlo je puno više.

Mlađa sestra Kate Middleton, Pippa, došla je u centar medijske pozornosti nakon kraljevskog vjenčanja kad su se svi raspisali o njenoj savršeno oblikovanoj stražnjici.
Ona je na vjenčanju bila djeveruša i za tu je priliku na sebi imala haljinu dizajnera Alexandera McQueena u kojoj se isticala njena vitka linija i savršeno oblikovana guza.

Medijima to nije promaknulo i Pippa se u trenu našla u centru pozornosti i svi su pisali o njenoj stražnjici. No, to ipak nije skrenulo pažnju s najvažnijeg događaja.

Kate i Wiliam danas slave 3. godišnjicu svog braka. Tri su godine prošle od kada se cijeli svijet skoncentrirao samo na jedan par – britanskog princa i pučanku Kate.

No, mladi je par danas ipak odlučio samo odmoriti i godišnjicu proslaviti privatno. Prošle godine par je godišnjicu proveo razdvojeno – Wiliam je bio poslovno u Walesu, dok je Kate posjetila dječju bolnicu u Hampshireu.

Otišli su korak predaleko i napravili neočekivano!

Kate je kao poklon dobila Cartier sat optočen dijamantima u vrijednosti 3,600 funti koji joj je poklonio tik prije polaska na Novi Zeland.

Podsjetimo, britanski princ William i pučanka Kate Middleton vjenčali su se 29.4.2011. godine u Westminsterskoj opatiji, mjestu krunidbe bitanskih kraljeva od 1066. godine, u nazočnosti kraljevske obitelji, obitelji mladenke, te brojnih okrunjenih glava iz čitavog svijeta, političara, prijatelja mladog para i drugih uzvanika.

Middleton je prva pučanka u 350 godina koja se udala za princa u najužem nasljednom redu za britansku krunu. Na vjenčanju je nosila tijaru iz kraljevske kolekcije i zaručnički prsten od dijamanata i safira koji je nakada pripadao Williamovoj majci princezi Diani.

Kraljevski par uživa u malenom sinu Georgeu koji im svaki dan ispunjava smijehom, a počelo se šuškati da žele još jedno dijete.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS