Plakali cijelo vrijeme

Denis rasplakao žiri, a mi otkrivamo što su oni proživljavali: ''Ovo je najtužnija priča u ovom projektu''

Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr) 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Žiri Supertalenta bio je ganut pričom Denisa Barte.

Priča Denisa Barte ganula je brojne gledatelje, ali i žiri. Maja Šuput prilično je teško podnijela njegov nastup. Njezina reakcija nije se dala kontrolirati.

''Plakala sam cijelo vrijeme što ste i vidjeli. Raspala sam se. Njegova životna priča je toliko teška i toliko emotivna. S jedne strane tako tužna, a s druge tako nevjerojatna. Divno mi je koliko ga roditelji bodre. Ovo je najtužnija priča u ovom projektu'', kazala je Maja Šuput.

Maja Šuput (FOTO: Dnevnik.hr)

Martina Tomčić također je nastup pratila sa suzom u oku. Naprosto je bilo dirljivo pratiti nastup ovog posebnog momka.

''Kada takvo biće dođe na pozornicu, pomalo nesvjestan svijeta oko sebe, neminovno je da se svi propitkujemo o smislu, bitku o svojoj svrsi. Voljela bih da je susret s Denisom bio lišen kamera jer bi oboje bili opušteniji i imali bi više prostora za razmjenu misli, energije i sreće'', nadodala je Martina Tomčić.

Martina Tomčić (FOTO: Dnevnik.hr)

Ništa manje nije bio ganut ni muški sastav žirija. Janko Popović Volarić teško se suzdržavao gledajući ovaj emotivan nastup.

"Puno toga nam nije jasno o Denisu, ali je očito da on živi kroz muziku i to je bilo neopisivo za vidjeti i osjetiti u njegovom nastupu. Naravno da mi je beskrajno žao što mu je u toliko toga onemogućeno u životu, ali sam zadivljen time da je glazba doslovno Denisov život'', kazao je Janko Popović s kojim se složio i Davor.

Janko Popović Volarić (FOTO: Dnevnik.hr)

"Denis je dokaz da je pozitivna volja uvijek jača od bilo kakvih prepreka koje nas u životu mogu snaći. Svima nama potreban je netko poput njega kako bi nam pokazao kako se može nositi i s najtežim situacijama u životu. Možda to nije toliko jasno razumljiva ili prepoznatljiva vrsta talenta svima, ali neosporivo spada u supertalent", rekao nam je Davor Bilman.

Davor Bilman (FOTO: Dnevnik.hr)

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS