Ostanite doma

Pogledajte kako je poznati glumac s balkona čestitao Svjetski dan kazališta: "Ja bih još, ali moram u izolaciju"

showbuzz DNEVNIK.hr

Zijah Sokolović čestitao je Svjetski dan kazališta iz izolacije koju provodi u svom domu.

Danas je Svjetski dan kazališta i sigurni smo kako bi mnogi od nas današnju večer proveli na jednoj od predstava i uživali u izvedbama glumaca na daskama koje život znače. Međutim, pandemija koronavirusa i te je planove poremetila, zatvorila vrata kazališta posvuda po svijetu, no neki od umjetnika su se pobrinuli da ipak ne zaboravimo taj dan.

Tako je bosanskohercegovački glumac Zijah Sokolović sa svog balkona poslao glasnu poruku svojim kolegama i svim zaljubljenicima u kazalište. Njegovu snimljenu poruku prenijeli su mnogi putem društvenih mreža, među njima i kazalište Ulysses.

"Glumci, pozorišni umjetnici, draga publiko! Danas je Svjetski dan pozorišta, kazališta, gledališča i teatra! Da bi bilo predstava, ostanite kod kuće, ostanite doma. Da bi bila umjetnost, da bi bilo pozorište, da bi bilo predstava. Neka živi pozorište, neka živi umjetnost! Ja bih još ali moram u izolaciju", rekao je simpatični Zijah.

  1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Škoro sa sinom Matijom izveo svoj poznati hit i dirnuo mnoge: "Prekrasno, nama ovo puno znači"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS