zgodno su se uskladili!

Svi su gledali u našeg posebno sređenog bivšeg ministra financija dok se šetao zagrebačkom špicom u društvu posebne osobe!

Zdravko Marić Cropix 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Zdravko Marić i njegov sin prošetali su se zajedno zagrebačkom špicom u odijelima i tako privukli pozornost fotografa.

Bivši ministar financija Zdravko Marić nakon ostavke polako se povukao od očiju javnosti, pa ga više ne viđamo toliko često.

Sada se pojavio na zagrebačkoj špici, gdje je pozornost privukao u društvu svoga sina.

Obojica su hodali u elegantnim izdanjima. Zdravko je na sebi imao tamnosivo odijelo, plave cipele, bijelu košulju i plavu kravatu, a kao modni dodatak nosio je sunčane naočale.

Njegov mlađahni sin imao je svijetlosivo odijelo, ispod kojeg se nazirala bijela košulja, a na nogama su se isticale maslinasto-bijele sportske tenisice. Na glavi je također nosio sunčane naočale.

Iz priloženog se može vidjeti kako je dječak naslijedio tatin izgled, ali i ukus za modu.

Podsjetimo, Zdravko je u braku sa suprugom Natašom, s kojom ima sina i kćer. Upoznali su se još u srednjoj školi, međutim zaljubljenost se pojavila na fakultetu. 

Natašu smo imali prilike viđati na nekim bitnim političkim događajima na kojima je bila pratnja i potpora svom suprugu. 

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Talijanka koju su uvrstili među najseksi žene na svijetu raspametila ekipu na Instagramu seksi fotografijama u sićušnom badiću

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Posebno seksi izdanje Ivane Knoll: Raskošne grudi u prvom su planu, a i pozadinu je pokazala u punom sjaju!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS