Kakva zarada

Zbog ove pjesme svaki dan 'na ruke' dobije 365 tisuća kuna!

showbuzz DNEVNIK.hr

Zahvaljujući internacionalnom uspjehu albuma "21", koji je prodan u više od 25 milijuna primjeraka diljem svijeta, britanska pjevačica Adele u ovom trenutku teži 135 milijuna kuna.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Zbog hita "Someone like you" pjevačica svaki dan na svojem računu ima novih 365 tisuća kuna.

Najnoviji album "21" donio je 24-godišnjoj pjevačici tri puta veću zaradu od debitantskog albuma "19" iz 2008. godine, na kojem je pjevačica zaradila 3 milijuna kuna.

Nedavno je svojoj majci Penny Adkins kupila kuću u Notting Hillu vrijednu 50 milijuna kuna, kao zahvalu zato što je čitav život radila dva posla kako bi omogućila kćeri da postane zvijezda.

>> Ne želi otkriti ime djeteta - Zove ga 'maleni kikiriki'

Pjevačica inače sa zaručnikom Simonom Koneckim (38) i 10-mjesečnim sinom Angelom Jamesom živi u britanskom okrugu Surreyu u vili s deset spavaćih soba.

Kako se trenutačno nalazi u Los Angelesu na probama za prestižnu filmsku nagradu Oscar na kojoj će pjevačica nastupiti sa svojim novim hitom, pjesmom "Skyfall", temom istoimenog filma o 23. Jamesu Bondu, svoju kuću iznajmljuje Beatlesu Siru Paulu McCartneyu za 400.000 mjesečno.

Pjesma "Skyfall" nominirana je za nagradu Oscar za najbolju originalnu pjesmu, a u istoj je kategoriji osvojila glavnu nagradu na dodjeli Zlatnog globusa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS