'Odjeni je**** majicu!'

Zbog običnog tweeta navukla na sebe 'bijes 35 milijuna fanova'!

showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je prije nekoliko dana putem Twittera glumica spomenula mladog pjevača – nije ni slutila kako će na sebe navući bijes njegovih fanova!

I o svemu je Olivia Wilde progovorila u emisiji Jay Lena, kada je rekla kako je njezin tweet itekako uzrujao Biebeove obožavatelje.

Glumica, kada je vidjela fotku polugolog Biebera kako šeta prohladnim Londonom, zabirnuta napisala kako 'bi morao odjenuti je**** majicu'.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

>> 'Riskirajte i svucite odjeću što prije!'

'Sve je počelo kada je Justin Bieber izašao bez majice, i bio je u Londonu, tamo je jako hladno, i bila sam zabrinuta. Imam 19-godišnjeg brata u Londonu, i vjerujte, tamo je jako hladno! Ako bih brata vidjela bez majice, također bih mu rekla da je odjene. Stoga sam rekla Justinu Bieberu: 'Odjeni je**** majicu!', ispričala je Olivia.

Međutim, fanovi 19-godišnjeg Biebera nisu dijelili nježino mišljenje, i to su joj jasno dali do znanja.

'Ja samo to rekla s ljubavlju,a oni su to krivo shvatili i pomislili kako je to bilo zlonamjerno. Njegovih 35 milijuna fanova se obrušilo na mene, i postavljali su mi razna pitanje', kroz smijeh je rekla 29-godišnja glumica.
'Jesi li lezbijka ili si prestara?', 'Ti stavi majicu preko svojih usta', 'Kučko, ti nisi njegova majka', samo su neki od tweetova koje su Bieberovi fanovi uputili Oliviji.
A što je još otkrila kod Jay Lena, pogledajte u urnebesnom videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS