Pukla još jedna ljubav

Neočekivani prekid slavnog para: "Zahvalan sam svima što poštuju ovu tešku odluku koju smo donijeli"

Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Pjevač i manekenka prekinuli su nakon nešto više od dvije godine veze.

Još je jedan slavni par odlučio krenuti odvojenim putevima.

Nakon dvije godine veze prekinuli su Zayn Malik i Gigi Hadid. Javnost su oboje o prekidu obavijestili, kako to obično biva kod zvijezda, priopćenjem.

"Gigi i ja imali smo nevjerojatno smislenu i zabavnu vezu punu ljubavi, i dalje ju nevjerojatno poštujem i cijenim kao ženu i prijateljicu. Ona ima tako nevjerojatnu dušu. Zahvalan sam svim našim fanovima što poštuju našu tešku odluku i našu privatnost, žao nam je što mi nismo prvi objavili ovu vijest. Volimo vas sve", napisao je Zayn na svom Twitteru.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Ubrzo je uslijedila i objava od slavne manekenke. Unatoč prekidu i ona je naglasila da se njihov odnos nastavlja, ali da će on od sada biti isključivo prijateljski.

"Obavijesti o prekidima često se čine neosobnima jer ne postoji način da se riječima prikaže što je dvoje ljudi doživjelo tijekom godina, ne samo u toj vezi nego i u životu. Zauvijek sam zahvalna na ljubavi, vremenu i životnim lekcijama koje smo Zayn i ja dijelili. Želim mu samo najbolje i nastavit ću ga podupirati kao prijatelja. Što se tiče budućnosti, bit će ono što je suđeno", poručila je Gigi.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Njihova ljubav započela je nakon jedne revije Victoria's Secreta koju je slavna manekenka nosila. Svojedobno se šuškalo i o zarukama, no Gigi i Zayn to nikada nisu potvrdili.

Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty)

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS