Vruća pjevačica

Žanamari se skinula u donje rublje i pokazala figuru iz snova: ''Ovo se zove vatraaaaaa''

Žanamari (FOTO: Instagram) 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Žanamari je opet obožavatelje počastila seksi fotografijama.

Žanamari nas često počasti atraktivnim fotografijama, a ovaj je put na red došlo donje rublje. Naime pjevačica pozira u najnovijim modelima grudnjaka i gaćica, a mnogi su primijetili i kako je donji veš pomalo proziran.

Zgodna pjevačica još je jednom tako pokazala svoju savršenu liniju koju njeguje oduvijek, a čak ni nakon trudnoće nije imala većih problema sa svojom figurom.

''Ovo se zove vatraaaaa'', ''Super izgledaš, čista desetka'', ''Okreni se i iza da vidimo'', ''Postaješ bolja od Bačićke'', samo su neki od mnogobrojnih komentara.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Jelena Karleuša opet radi kaos, zbog Popovićeve izjave ostala je bez teksta i odmahnula rukom

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Skandal trese Veliku Britaniju: Tvrdi da je prinčev izvanbračni sin, kraljevska obitelj sve je pokušala zataškati?

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Holivudski glumac u šoku nakon poteza novopečene supruge: "Učinila je to bez imalo razmišljanja"

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Unatoč strogoj zabrani slavljenice, glumica objavila fotografije s "it rođendanske proslave" o kojoj svi pričaju
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS