BITE ME!

Žanamari se obratila hejterima za koje ima samo jednu poruku!

showbuzz DNEVNIK.hr

Svoj novi status na Facebooku Žana je posvetila upravo hejterima za koje ima jasnu i kratku poruku

Prije nekoliko dana pjevačica Žanamari Perčić objavila je spot za svoju novu pjesmu ‘Ajde, ajde’.

Nakon iznimnog uspjeha pjesme 'Isti se prepoznaju' koja je zavladala hrvatskim radijskim eterom, mnogi predviđaju isti uspjeh i novom hitu.

 

 

No, uvijek se nađu oni koji imaju namjeru samo kritizirati. Svoj novi status na Facebooku Žana je posvetila upravo hejterima za koje ima jasnu i kratku poruku:

‘Ova Zoranova kreacija ima još jednu dobru poruku koja se u potpunosti poklapa s onim što ja imam za reći hejterima: BITE ME!’, poručila je Žanamari koja ne želi biti dio mase i upakirana u kutije, a njezini su joj fanovi velika podrška nakon povratka na scenu.

Status pročitajte u cijelosti:

 

Autor glazbe i teksta je Žanamari, za aranžman i režiju spota zaslužan je njen suprug Mario Perčić, a oko iza kamere je ponovo Duje Kundić.

‘Htio sam da spot prati elektronski zvuk pjesme i da bude jednostavan, dark, ali jako nabrijan kadrovima koji su montirani da prate atmosferu i ritam ovog singla. Žana i cure plesale su koreografiju punih osam sati u štiklama dok nisam dobio sve što sam zamislio, ali isplatilo se!‘, komentira Mario koji će svojoj supruzi biti najveća podrška tijekom transformacija u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' koje uskoro kreće na Novoj TV.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS