''Goriš, maco!''

U čipkastom donjem rublju i halterima Žanamari poručila: ''Nikad nećete znati tko smo zapravo''

Žanamari Perčić (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Makaranka Žanamari Perčić obukla je donje rublje, haltere i košulju te podijelila svoje viđenje o privatnosti u njezinu životu.

Pjevačica Žanamari Perčić (38) podijelila je na Instagramu crno-bijelu sliku na kojoj u donjem rublju drži fotografije. Makaranka je usto objavila i svoje promišljanje. 

"Nikakve kamere na mobitelima ni mikrofoni ne mogu zabilježiti ove uspomene. Ne možete i nećete nam ih oduzeti! Možda pratite svaki trenutak u našim životima, slušate nas u privatnosti naših domova kako biste nam poslali reklame i čuli o čemu razgovaramo… Ali nikad nećete znati tko smo mi zapravo, odakle dolazimo, koji su naši snovi… Nikad nas nećete kontrolirati! Bez obzira na to koliko se trudili", napisala je Žanamari. 

Osim mudrosti koju je pjevačica napisala, većina fanova koncentrirala se i na fotografiju na kojoj je u donjem rublju, ima haltere i košulju, a na noge je obula štikle. "Predivna si", "Preseksi", "Bez mane si", "Senzualna si", "Goriš, maco", "Zračiš", komentirali su. 

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Nedavno se razveo nakon samo 4 dana braka, a već je viđen s novom djevojkom u bizarnom izlasku

Marko Braić i Lu Jakelić u borbi do zadnjeg refrena: „Znaš što znači cringe?“ I TLZP

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS