koje tijelo!

Kad ona pozira, ni poznate Hrvatice nisu ravnodušne, javno su joj napisale što misle o njoj

showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić dobila je brojne komplimente na fotografiju u bikiniju, a neke od njih uputile su joj i Nives Celzijus, Ecija Ivušić, Minea i Pamela Ramljak.

Pjevačica Žanamari Perčić (38) već ima naviku dijeliti seksi fotografije na kojima pokazuje svoju savršenu liniju. 

No ovog puta je posegnula za starom slikom. "Brončano doba. Dvije godine prije COVID-19", napisala je Žanamari pokraj fotografije na kojoj je u bikiniju i ima sunčane naočale s okvirima u obliku srca. 

Pjevačica je ubrzo prikupila više od osam tisuća lajkova, ali i dobila brojne komplimente. "Woow", "Tako seksi", "Rasturaš", Toliko rada i discipline se vidi ovdje", "Bomba", "Izgledaš elegantno", Nevjerojatno", komentirali su njezini pratitelji na Instagramu.

Njezinu fotografiju komentirale su i poznate Hrvatice. "Predivna ženo", napisala joj je voditeljica i pjevačica Minea. "Ajme, tijelo", komentirala je Ecija Ivušić. "Uh... Zgodna i točka", istaknula je pjevačica Pamela Ramljak. "Najljepša si", napisala joj Nives Celzijus. 

Oglasio se i Žanamarin muž Mario Perčić. "Jako lijepo", komentirao je. Inače, pjevačica je nedavno otkrila da se nije udebljala u karanteni. 

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Bivša dječja zvijezda traži hitan razvod od 17 godina starijeg muža, on njihov brak završio ružnim potezom

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS