''ma vidi ti nju!''

Žanamari počastila fanove svojim bombastičnim fotkama na koje je slučajno naišla: ''Rješavala sam se smeća''

Žanamari Perčić - 6 Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Žanamari Perčić otkrila je da je čistila svoj mobitel od nepotrebnih fotografija pa je pratitelje počastila nikad objavljenim fotografijama u bombastičnoj haljini.

Žanamari Perčić ponovno je napravila pomutnju među pratiteljima objavivši nikad viđene fotografije u ultra-kratkoj haljinici.

Pjevačica je, kako kaže, čistila mobitel od starih fotografija i nepotrebnih snimki zaslona pa je usput naletjela na brdo neobjavljenih fotografija i videozapisa.

Pratitelje je stoga odlučila počastiti svojim fotografijama u ultra-kratkoj bakrenoj haljinici koja je posebno istaknula njen dekolte i duge utrenirane noge.

''Osjećam nostalgiju za vremenima fotoalbuma umjesto telefonskih albuma ispunjenih snimkama svake male sekunde naših života, hranom, snimkama zaslona stvari koje želimo kupiti, citatima kojih se želimo sjećati'', napisala je Žanamari u svojoj objavi.

''Rješavala sam se smeća u svom telefonu sinoć… Shvatila sam da će mi trebati mjesec dana da to riješim… Pronašla sam ove snimke koje sam zaboravila objaviti. Ponekad me takve stvari smire, a i očiste moj mentalni 'cache''', rekla je.

''Ma pogledaj je'', ''Izgledaš nevjerojatno'', ''Ne mogu podnijeti koliko dobo izgledaš'', ''Goriš, bebo'', pisali su joj pratitelji i prijatelji.

Žanamari oduvijek izgleda sjajno, a posebno se posvetila tjelovježbi i zdravoj prehrani koja je Žanamari učinila još seksipilnijom ženom te se dovela do savršenstva.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity I najpoznatija hrvatska navijačica uživa u spektakularnom festivalu! Knoll objavila uzavrelu atmosferu iz backstagea Ultre

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Kolumbijska ljepotica slavi 50. rođendan! Iza sebe ima buran život i tragediju koja je obilježila njenu obitelj

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS