atraktivna makaranka

Karijeru je započela u showu, a evo kako je tada izgledala jedna od najljepših Hrvatica

showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić osnovala je 2009. bend J'Animals i tako upoznala muža Marija Perčića koji je bio basist.

Žanamari Perčić, koja je nedavno proslavila 39. rođendan, pjevačku karijeru je započela pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004. godine. 

Makaranka, koja često dijeli atraktivne fotografije i prati ju 138.000 ljudi na Instagramu, nekada je imala pramenove u kosi i drugačiji stil odijevanja. Žanamari je 2005. izdala svoj prvi album koji je nazvala svojim imenom. 

Četiri godine kasnije je osnovala bend J'Animals, a to je rezultiralo upoznavanjem sa sadašnjim suprugom Marijem Perčićem. On je postao basist u sastavu i ubrzo su započeli vezu te se vjenčali 2014. 

Supružnici imaju kćer Gabrijelu (5). Inače, Žanamari je otkrila da je 39. rođendan proslavila s mužem na romantičnoj večeri u restoranu. ""Držite se dragi ljudi... 2020. lomi koplja na nama... Ali nema predaje! Trenutno živim za male stvari, lijepe trenutke i zahvalna sam svemiru za svaki novi dan koji mi pokloni da ga mogu živjeti uz svoju voljenu obitelj. Samo nek se takvih dana skupi barem za 100 godina. To je jedino što si želim, ali i svima vama", napisala je Žanamari. 

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nove gnjusne optužbe ne idu joj u prilog: "Uživala je dijeleći otkaze, terorizirala ih je, ponašala se kao da su zatvorenici''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS