Bombastična!

Žanamari u pripijenoj koktel haljini s tijesnim dekolteom pokazala tijelo koje je s mukom istesala!

Žanamari Perčić Instagram 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Žanamari Perčić uskočila je u minijaturnu rozu haljinicu i pokazala nikad savršeniju figuru.

Pjevačica Žanamari Perčić ponovno je novom objavom oduševila svoje vjerne pratitelje.

Pozirala je u rozoj uskoj haljinici koja je savršeno istaknula njezine vitke i duge noge, a ni raskošni dekolte nije mogao proći nezamijećeno. Kombinaciju je ukrasila crvenim salonkama i srebrnim nakitom.

"Mogu li biti iskrena?", upitala je svoje pratitelje ispod atraktivne objave.

Oni su joj odmah uzvratili nizom komplimenata:

"Super ti stoji roza", "Fantastična si", "Lijepa u rozom", "Izgledaš prekrasno", "Prava mačka", "Top si", "Gori sve", "Savršena", "Bomba".

Među komentarima se može pronaći i hrpa stranih komentara, što je dokaz da se Žanamari svojim nevjerojatnim stasom probila i dalje od granica Hrvatske, a to nije nimalo sporno s obzirom na utrošeno vrijeme i trud u teretani, koju pjevačica često posjećuje.

Žanamari na Instagramu prati 184 tisuće ljudi, a ona svakodnevno dijeli intrigantne objave koje njezine obožavatelje ostavljaju bez daha.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ella Dvornik na jednom primjeru pokazala je svoju "podlu" stranu majčinstva pa poručila: "Ne vjeruj nikome. I vlastita majka bi te izdala"

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Lopez i Affleck priredili spektakularnu proslavu vjenčanja za najbliže prijatelje, procurile fotografije raskošne ceremonije

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS