Emotivna poruka

Žanamari ganula svojom objavom uoči utakmice: ''Bit će suza od napetosti, emotivnog naboja i na kraju sreće''

Žanamari (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Žanamari jedva čeka večerašnju utakmicu, a svojom je objavom mnoge dirnula u srce.

Baš kao i svi i pjevačica Žanamari večeras vrijeme odvaja samo za utakmicu. Veliko finale i nju će prikovati uz ekran, a svojom golemom želju da pobijedimo Francusku pokušat će odaslati Vatrenima pozitivnu energiju.

Žanamari je na društvenim mreža objavila emotivnu poruku. Zajedništvo koje trenutno odlikuje Hrvatsku inspiriralo ju je da napiše nekoliko lijepih rečenica, a mi ih prenosimo u cijelosti.

Žanamari (FOTO: Instagram)

''Probudila sam se toliko emotivno ''hyped up'' da sam se morala trgnuti i krenuti na ''hiking'' rano ujutro. Nije me smirilo. Mislim da ću kod kuće gledati tekmu večeras jer već vidim da će bit suza od napetosti, emotivnog naboja i na kraju sreće. Prvi put u životu da nogomet ovako djeluje na mene, al’ zato što je ovo više od nogometa. U ovoj ljubavi smo svi ujedinjeni! A to se tako rijetko događa! U ovo vrijeme društvenih mreža navikla sam više na anonimni hejt, kritičare i ogorčenost na sve ikad... A ovo... Ovo je jedinstveno vrijeme koje ću zauvijek pamtiti... Vrijeme kad i najmrzovoljniji zašute i kad im srce zatitra barem na tih sat i pol vremena. Večeras će Hrvatska biti satkana od čiste ljubavi, a sve misli i emocije bit će pozitivne, usmjerene ka našim dečkima koji će tu našu ljubav koristiti kao gorivo i pobijediti! Nekako sam sigurna u to, da hrvatsko srce zaista kuca najjače i da smo zato danas tu! Čekam večeras i uživat ću u svakom trenutku ovog predivnog povijesnog događaja i emotivne čistoće koja će ovu noć zavladati Hrvatskom'', napisala je Žanamari.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS