Ostvarila svoj san

Neobična ljepotica, koja je zbog životne priče uzor ženama diljem svijeta, plijenila pažnju na plaži

Winnie Harlow (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Winnie Harlow na Instagramu prati gotovo šest milijuna obožavatelja, a zbog upornosti i snova koje je slijedila i nije odustala uzor je brojnim ženama diljem svijeta.

Winnie Harlow, čije je pravo ime Chantelle Brown-Young, danas je uspješan model, a javnost ju je upoznala još 2014. godine u showu ''America's Next Top Model''.

Danas joj brojne poslovne ponude pljušte sa svih strana, no u početku nije bilo tako. Jedan od razloga bio je i taj što Winnie boluje od vitiliga, stanja koje uzrokuje depigmentaciju na dijelovima kože. Naime, koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju. Javlja se kada stanice koje proizvode melanin umru ili više ne proizvode melanin, što uzrokuje pojavu bijelih mrlja nepravilnog oblika na koži.

No unatoč tome što joj je gotovo cijelo tijelo prekirveno bijelim mrljama, ova 24-godišnja djevojka itekako zrači samopouzdanjem i zbog toga je uzor brojnim djevojkama.

Winnie na Instagramu prati gotovo šest milijuna obožavatelja, a otkako je više u centru pažnje javnosti, nikad nije skrivala da joj je odrastanje zbog neobičnog izgleda njezina tijela bilo teško. Priznala je jednom prilikom da se gotovo svakodnevno suočavala s pogrdnim nadimcima i komentarima.

''Želim dokazati da osoba može slijediti svoje snove usprkos 'manama' i 'smetnjama''', moto je kojim se danas vodi.

Prošle godine uspjela je ostavriti i veliku životnu želju. Nosila je reviju prestižnog modnog brenda Victoria's Secret. Tada je emotivnom porukom zahvalila svima na podršci i poručila kako je u redu biti drukčiji te da će se zauvijek boriti da što više žena stekne samopouzdanje.

Njezini su uzori Naomi Campbell i Tyra Banks, čiji je show zapravo i bio njezina prekretnica za ulazak u svijet modelinga.

Ovih dana Winnie je pažnju plijenila u Miamiju, gdje je na plaži uživala u društvu kolegica i prijateljica Danielle Herrington i Jasmine Sanders.

Winnie je ovih dana izmijenila ružičasti i plavi kupaći kostim, a fotografi su spomenutu ekipu slijedili u stopu.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Slavne dame podigle prašinu: izmijenile strastvene poljupce u vrućim scenama!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS