izmjenjivali nježnosti na jahti

Par privlačio poglede: Ona pokazala utegnutu stražnjicu u tangicama, on isklesani torzo

showbuzz DNEVNIK.hr

Charles Leclerc i Charlotte Sine u vezi su od sredine prošle godine, a navodno su se upoznale preko njegove bivše djevojke Giade Gianni.

Vozač Formule 1 Charles Leclerc (22) privlačio je poglede s djevojkom Charlotte Sine (21) na svojoj luksuznoj jahti. 

Par je uživao skupa u Saint-Jean-Cap-Ferratu na jugu Francuske i nije se suzdržavao pri izmjenjivanju nježnosti. Manekenka je mamila uzdahe u minijaturnom plavom bikiniju koji je isticao njezinu stražnjicu jer je nosila tange. Charles je pokazao svoj goli, utrenirani torzo. 

Vozač Formule 1 započeo je vezu s Charlotte sredinom prošle godine, a ranije je ljubio influencericu Giadu Gianni (21). Sama Gianna objavila je da su prekinuli i istaknula da ju je Charles ostavio jer se htio posvetiti vožnji za Ferrari. Ipak, on je ubrzo pronašao novu djevojku. 

Sine je kći poznatog poduzetnika Emmanuela Sinea, glavnog direktora tvrtke Société des Bains de Mer. Riječ je o jednoj od najstarijih i najvažnijih kompanija u Monaku. 

Navodno je Charles upoznao Charlotte preko svoje bivše djevojke Gianne. Manekenka često dijeli zajedničke fotografije s vozačem Formule 1 na svom Instagramu. 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS