Skoro pet mjeseci

Šuput u čipkastom donjem rublju pokazala trudnički trbuščić: "Veselim se svakom centimetru života u sebi..."

Maja Šuput - 1 Nova TV 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Šuput na Instagramu je napisala da uživa gledati kako raste život u njoj i veseli se svakom trenutku trudnoće.

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica i voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" Maja Šuput (41) pokazala je obožavateljima kako trenutačno izgleda njezin trudnički trbuh. Pozirala je u čipkastom donjem rublju te je istaknula svoju liniju u četvrtom mjesecu trudnoće.

"Cijeli život prije treninga bacim pogled na trbuh, jesam li izgubila koji gram, vide li se posljedice sinoćnje večere ili nazire li se trbušnjak, a sada gledam kako rastemo i preee veselim se svakom centimetru života u sebi. 18 tjedana iliti 4,5 mjeseci", napisala je Maja u opisu fotografije te je pokupila brojne komplimente svojih pratitelja.

"Počelo je, počelo", "Prekrasna si", "Samo da je beba dobro, da lijepo napreduje i, naravno, da je sve okej s mamom", "Nema ništa ljepše od toga", samo su neki od komentara koje je dobila na fotografiju.

Šuput je prije nekoliko dana za IN magazin otkrila i kako su na vijest o trudnoći reagirali njezina majka i suprug Nenad Tatarinov. "On je počeo plakati, kao i svaki pošteni budući otac. Ali to je baš bilo lijepo, prvi put sam vidjela da čovjek plače. I onda ide sve dalje ide svojim tijekom, ali zasigurno je sve obilježio zakon šutnje jer, eto, zbog moje pozicije saznali bi svi više-manje da sam rekla više ljudi. Znalo je točno pet ljudi", otkrila nam je Maja.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Izlazak iz automobila pretvorila je u pravi spektakl zbog haljine koju je nosila, nije istaknula samo dekolte

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS