ups...

Srpska voditeljica šokirala izdanjem za jutarnju emisiju, za sve je kriva nestašna haljina i prorez na njoj

showbuzz DNEVNIK.hr

Jovana Jeremić u jutarnjoj se emisiji pojavila u haljini s visokim prorezom, zbog kojeg je pokazala više nego što je htjela.

Voditeljica Jovana Jeremić iznenadila je sve izazovnim izdanjem u jutarnjoj emisiji na televiziji Pink. Blic piše kako se pojavila dobro raspoložena kao i uvijek, a na sebi je imala haljinu s ogrnomnim prorezom koji joj je kasnije zadao i probleme.

Haljina koja je naglasila njezin dekolte podigla joj se previše kada je sjela te je otkrila i više nego je trebalo. Jeremić se nije obazirala na činjenicu što je pred kamerama pokazala previše te je nastavila voditi emisiju kao da se ništa nije dogodilo.

30-godišnja Jovana inače je jedno od najpopularnijih televizijskih lica u Srbiji, a pažnju privlači gdje god da se pojavi. Odvažna izdanja nisu joj strana, a jednom su je prilikom usporedili i sa Sedmom od Devet iz "Zvjezdanih staza" i to nakon što se u emisiji pojavila u pripijenom zelenom kombinezonu.

Prema pisanju srpskog Blica Jovana je nedavno obznanila da se razvela od supruga Vojislava Miloševića te da je spremna za novu ljubav i novi brak, kao i da ima velik broj udvarača.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS