Na odmoru

Bez trunke šminke, ali s vrhunskim dekolteom: Vlatka Pokos javila se s meksičke plaže

Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

49-godišnja Vlatka Pokos oglasila se na Instagramu nakon dva mjeseca šutnje.

Vlatka Pokos na Instagramu se nije oglašavala čak dva mjeseca.

49-godišnja voditeljica koja trenutačno živi i radi u dalekoj Kanadi sada se ipak javila svojim obožavateljima, i to kako bi im se pohvalila da uživa na plaži u sunčanom Meksiku, u koji je otišla na odmor.

Svoje vjerne sljedbenike tako je počastila videom plaže na kojoj provodi vrijeme, ali i sebe u kupaćem kostimu u kojem je pokazala kako i dalje izgleda senzacionalno.

Tirkizni bikini istaknuo je njezine obline, točnije njezino bujno poprsje, a lice bez šminke Vlatka je vješto sakrila velikim modelom naočala kakve i inače obožava.

"S obzirom na to da je moj dekolte podigao prašinu, moram naglasiti da su moje grudi prirodne i da, prekrasne, bez lažne skromnosti. Znam da to izaziva zavist, zlobu i budalaste komentare. Nikada se nisam podvrgnula nikakvim, ni najmanjim estetskim zahvatima i znam da to zlobnike jako ljuti. Na meni je sve prirodno, još uvijek, usprkos mojih 48, a ne 49 godina, kako krivo pišu neki. Možda nisam imala sreće s nekim drugim stvarima, ali što se tiče izgleda i sporog starenja, svakako jesam. Pozdravljam sve hejtere i lažljivce", napisala je u rujnu 2018. godine u objavi na Instagramu koju je vrlo brzo obrisala.

"Ja sam se odmorila psihički od silnog pritiska, svakodnevnog pritiska kojem sam ja bila izložena godinama. To je jako teško podnositi. Nekako sam se, nažalost, u Hrvatskoj počela osjećati zadnjih godina kao da se vrtim u krug iz kojeg se ne mogu isčupati. Jednostavno neke stvari ne možete kontrolirati i ne možete se boriti dovijeka s vjetrenjačama. Ja sam se godinama borila s vjetrenjačama i onda sam shvatila da je to besmisleno", otkrila je tada i za IN magazin o selidbi.

Čini se da joj život u tuđini itekako godi. 

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Nekoliko dana nakon poroda žene ne izgledaju kao Meghan, nego izmoreno kao ova slavna dama

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS