emotivan oproštaj

Vlatka Pokos shrvana zbog prerane smrti svoje nasljednice u Srebrnim krilima: "Ne mogu opisati šok i tugu"

showbuzz DNEVNIK.hr

Vlatka Pokos se na Instagramu oprostila od svoje imenjakinje i nasljednice u grupi Srebrna krila, Vlatke Grakalić, koja je preminula u 48. godini života.

Vijest o preranoj smrti bivše pjevačice grupe "Srebrna Krila", Vlatke Grakalić, zavila je u crno domaću estradu.

Grakalić je preminula u 48. godini, samo mjesec dana nakon što je doznala da boluje od raka maternice, a od nje se na svojem Instagramu oprostila Vlatka Pokos, koja je prije nje pjevala u Srebrnim krilima.

"Ne mogu opisati šok i tugu zbog prerane, prerane smrti drage Vlatke... Bila je topla, srdačna i puna života i takvu ću je pamtiti... Čovjeku ponestane riječi pred ovakvom tragedijom. Moja najiskrenija sućut njenoj obitelji", napisala je uz njezinu fotografiju iz mladosti.

Tužna vijest zatekla je i pjevačicu Marinu Tomašević koja je s Grakalić bila bliska prijateljica.

"Divni, prijatelji, divni trenutci, divna i ujedno tužna sjecanja na našeg Muca, a sada i na našeg slavuja Vlatku Grakalić. Ovu si mi sliku Ti poslala. Draga Vlatkica, nismo uspjeli ispuniti data nam obećanja da ćemo se vidjeti kada budeš došla u Hrvatsku. Jako sam tužna. Volim Te puno. Počivaj u miru u zagrljaju anđela mila moja", napisala je Marina uz staru zajedničku fotku.

Grakalić je postala glavni vokal "Srebrnih krila" nakon svoje imenjakinje Vlatke Pokos i u grupi je pjevala od 1994. do 2000. godine. Neke od hitova po kojima ćemo je pamtiti su "Ljubav je za ljude sve" i "O kako se ludo osjećam".

Vlatka se nakon smrti frontmena Srebrnih krila Mustafe Ismailovskog Muca posvetila solo karijeri i 2008. nastupila na Dori s pjesmom "Kaži mi".

Zadnjih godina živjela u Oslu, odakle je njezin suprug s kojim ima dvije kćeri i obično je u ljetnoj sezoni nastupala sa svojim cover bendom na Mallorci.

Vijest o Vlatkinoj smrti potvrdila je njezina sestra Maja.

"Da, nažalost Vlatka je preminula jučer, 31. listopada 2021. nakon kraće i teške bolesti. Ispraćaj će biti tiho u najužem krugu obitelji. Obitelj traži mir i razumijevanje u ovim najtežim trenucima", kazala je Vlatkina sestra za Večernji list.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS