''Žao mi je zbog partnera...''

Oproštajne riječi Vlatke Pokos: ''Majo, nadam se da ću ti oteti ovaj posao, a u Kanadu ću se očito vratiti ranije!''

Vlatka Pokos i Mateo Cvenić prvi su par koji je napustio show ''Ples sa zvijezdama''.

Vlatka Pokos u drugoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' otplesala je sambu s partnerom Mateom Cvenićem, no to nije bilo dovoljno za prolazak dalje, pa je prva od kandidata napustila ovaj show

''Nisam ovo očekivala, meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom. Majo, nadam se da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao'', riječi su kojima se Vlatka oprostila od showa.

Iako ju je žiri ovaj put pohvalio i rekao kako vidi napredak, to očito nije bilo dovoljno za prolazak dalje. 

"Vlatka kraljice, prošli put sam ti rekao da moraš biti opasnija, a bome si to i pokazala. Apsolutno je bilo bolje sada", nije mogao skriti oduševljenje Marko Ciboci, a i Larisa Lipovac Navojec je rekla Mateu da očito radi dobar posao kad se Vlatka Pokos toliko opustila od prve emisije.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Domenica je u malenom kompletiću sve očarala toliko da je i Franka komentirala da je prezgodna!

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity S prezgodne Albine teško je bilo skinuti pogled: U mini haljini zavladala je plesnom scenom, ali nekima je nešto ipak falilo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS