Sve prštalo od luksuza

Vlasnik najpoznatije zaštitarske tvrtke u Hrvatskoj oženio se Kolumbijkom, imali su čak dvije fešte!

Zlatko Marić - 3 Sanjin Strukic/Pixsell 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Vlasnik najpoznatije zaštitarske tvrtke u Hrvatskoj Zlatko Marić početkom lipnja stupio je u drugi brak, i to s lijepom Kolumbijkom Valentinom.

Vlasnik zaštitarske tvrtke Sokol Marić, Zlatko Marić, oženio se početkom lipnja, doznaje Jutarnji list.

Marić se oženio mladom Kolumbijkom Valentinom Echeverri, a sreću zbog novog braka nije skrivao.

''Da, istina je. Uplovio sam u bračnu luku u prisustvu obitelji i prijatelja'', otkrio je Marić i dodao kako su imali dva vjenčanja.

Prvo je bilo u Bogoti odakle je Valentina, nakon čega su privatnim avionom letjeli na Turks i Caicos, gdje se održalo drugo.

Bračnom paru čestitke su poslali svi stalni gosti koji im dolaze kroz godinu poput Rihanne, J.Lo, LeBron James, Nicki Minaj i ostali.

Na njihovoj svadbi sve je prštalo od luksuza. Bogato spremljeni ukrasi, ali i mladenka koja je zablistala u uskoj haljini s dugim šlepom krali su svu pozornost, a stolovi su bili ukrašeni tisućama bijelih ruža i visokim svijećama. Fotografije pogledajte OVDJE.

Novopečeni supružnici i upoznali su se na Turks i Caicosu, gdje Marić provodi veći dio godine. Naime, tamo iznajmljuje četiri luksuzne vile, a već ima i šest mjeseci kako je otvorio kasino.

''Valentina i ja smo sretni što su oba vjenčanja dobro prošla. Sve je bilo lijepo organizirano i naši su se gosti, kao i mi odlično zabavili'', govori Marić.

I Valentinina obitelj bavi se poduzetništvom te proizvodi vrhunsku kavu, a ima i nekoliko ekskluzivnih haciendi koje uglavnom posjećuju poznati i bogati gosti.

Na svadbi su bili moji sinovi i jedna snaha, kao i nekolicina prijatelja koji su stigli iz Hrvatske, rekao je Marić.

Inače, Mariću je ovo drugi brak. Iz prvog braka ima dvojicu odraslih sinova i jednog unuka.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Šuput u kožnim hlačicama zagrijala ionako već vruću atmosferu, a nije dugo trebalo da se riješi i bundice kojom je skrivala dekolte!

1/39 >> Pogledaj i ovo +35 Celebrity Nives Celzijus spremna je za Euro, potpuno gola umotala se u hrvatsku zastavu i poželjela uspjeh Vatrenima!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS