Slavna visažistica

POHVALILA JU SAMA JULIA Marina opet oduševila transformacijom

showbuzz DNEVNIK.hr

Fotografija je u kratkom roku skupila velik broj lajkova, a ona najvažnija pohvala stigla je od 'originala'.

Hrvatska visažistica Marina Mamić prije nekoliko je mjeseci postala prava senzacija nakon što se transformirala u Vedrana Ćorluku, a sada je njezin talent postao i svjetski poznat.

 

 

Naime, Marina je na svom Instagramu objavila svoju novu transformaciju u poznatu glumicu Juliu Roberts. Fotografija je u kratkom roku skupila velik broj lajkova, a ona najvažnija pohvala stigla je od 'originala'.

 

 

Sama je Julia na svom Instagram profilu podijelila Marinin rad.

'Jedva sam čekala jutro da podijelim ovu sretnu vijest s vama! Sinoć dok sam ponavljala cijelu transformaciju u Juliju stigla mi je obavijest da je ona podijelila moj video i označila me. Tri puta sam provjerila je li se to stvarno dogodilo, a zatim sam ostala neko vrijeme u šoku jer se tome zaista nisam nadala. Skakala sam i vrištala od sreće', napisala je visažistica koja je transformaciju radila od 8 navečer do 8 ujutro.

Marina se do sada transformirala u Jennifer Lopez, Beyonce, Kim Kardashian i mnoge druge, a njezine će talent doći i do izražaja u novoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato na Novoj TV.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS