Golupčići

Ni 30 godina razlike nije ih sputalo u ljubavi, i dalje poziraju zaljubljeno i pokazuju inat zlim jezicima koji su im predviđali brzi kraj!

Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Profimedia 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Vincent Cassel i Tina Kunakey pozirali su na crvenom tepihu Venecijanskog festivala u usklađenim modnim kombinacijama.

Vincet Cassel i Tina Kunakey zaljubljeno su pozirali na crvenom tepihu Venecijanskog festivala te ukrali svu pozornost okupljenih fotografa.

Lijepa Tina i 30 godina stariji Vincent nisu skidali pogled jedno s drugoga, a mlađahna ljepotica zasjala je u smeđoj haljini s kožnim uzorkom koja je istaknula njenu bujnu stražnjicu i vitku figuru. Vincent se odlučio na svjetliju kombinaciju te pozirao u svijetlom odijelu koje je kombinirao s tamno zelenom košuljom i sunčanim naočalama.

Držeći se za ruke uputili su i nekoliko zaljubljenih pogleda i slatkih riječi, a i dalje se svi dive kako ovaj par uspijeva već godinama unatoč velikoj razlici u godinama.

Prvi put ih se počelo povezivati još u srpnju 2016. godine kada je Tina, tada 19-godišnjakinja, na društvenim mrežama podijelila svoj snimak kako se grli s tada 49-godišnjim glumcem.

Među ovim partnerima velika je razlika u godinama pa su zbog toga mnogi sumnjali u njihovu vezu i ljubav.

Međutim, ubrzo nakon objave veze Tina je već bila i trudna, a par je i dan danas skupa te nerijetko zajedno izlaze u javnost i pokazuju koliko njihova zaljubljenost i ljubav još uvijek traje.

2019. godine postali su roditelji djevojčice Amazonie.

Vincent je prije Tine bio s mnogim poznatim damama, a najpoznatiji je po braku s Monicom Bellucci s kojom ima dvije kćeri, Devu i Leonie.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Srpska manekenka šokirala posljedicama ugradnje silikona u usne, ovako je izgledala prije, sad žali zbog svega: ''Unakazila sam se''

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Naša prelijepa glumica slavi rođendan, među prvima joj čestitao njen voljeni partner za kojeg je današnji datum vrlo emotivan...

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS