Trenutak za pamćenje!

Viktorija Rađa pohvalila se susretom s velikom holivudskom zvijezdom i objavila njihovu zajedničku fotografiju!

Viktorija Rađa Instagram 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Viktorija Rađa u trgovini s odjećom srela je popularnu holivudsku glumicu Leslie Mann s kojom je podijelila veseli selfie.

Supruga Dine Rađe, Viktorija svoje fanove iznenadila je novim storijem na svom Instagram profilu u kojem je otkrila koga je srela.

Naime, u jednom modnom dućanu naletjela je na holivudsku glumicu Leslie Mann s kojom je objavila veseli video.  Leslie na videu maše svim Viktorijinim pratiteljima.

Rađa je na samu snimku napisala: "Ona je sve to" te tagirala popularnu glumicu. 

Sudeći prema Leslinim objavama, ona se nalazi u Parizu gdje je prije koji dan gostovala na reviji brenda  Louisa Vuittona, a društvo su joj pravile njezine kćeri Maude i Iris Apatow.

50- godišnja Leslie Mann u braku je s Juddom Apatowom od 1997. godine s kojim ima prethodno spomenute dvije kćeri.

Glumila je u brojnim poznatim filmovima kao što su "Nepodnošljivi gnjavator", "George iz džungle", "Tata od formata", "Zalomilo se" te "Ponovno 17" gdje je glumila s omiljenim glumcem Zacom Efronom.

  1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Depp začudio promjenom izgleda, pojavio se bez zaštitnih znakova po kojima je godinama prepoznatljiv!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Fotografiju s Fabijanom Maja je začinila i sočnim komentarom, a nisu im odoljeli ni pratitelji na društvenim mrežama!

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS