Je li sve u redu?

A gdje je David? Victoria Beckham u posljednje vrijeme na spojeve izlazi samo s jednim posebnim muškarcem

Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Victoria Beckham u posljednje vrijeme sve češće izlazi s najstarijim sinom Brooklynom.

Mama i sin uživaju u zajedničkim trenucima.

Bivša pjevačica, a danas vrlo uspješna modna dizajnerica, 44-godišnja Victoria Beckham, sinoć je bila jedan od VIP uzvanika 25. po redu gala večere u Londonu koju su organizirali glazbenik Elton John i njegov suprug David Furnish za prikupljanje sredstava za oboljele od AIDS-a.

Victoria je, kao uvijek, blistala u elegantnoj, crnoj haljini s nešto dubljim dekolteom, a umjesto Davida, na event je povela najstarijeg sina, 19-godišnjeg Brooklyna koji joj je u posljednje vrijeme najdraži partner za izlaske.

Iako je u braku s umirovljenim nogometašem Davidom Beckhamom sve u najboljem redu, dizajnerica u posljednje vrijeme ipak češće bira Brooklyna za "spojeve". A koliko je ponosna na njega svako malo ističe na svom Instagram profilu gdje rado objavljuje fotografije njihovih druženja. Brooklyn inače studira u New Yorku, no često putuje kući kako bi bio s obitelji. 

"Savršeni pratioc za spojeve", napisala je ispod posljednje fotografije na kojoj Brooklynu veže kravatu. Prije Londona, mama i sin uživali su u izlascima po New Yorku i Parizu gdje su se družili na modnim revijama. Kako i priliči takvim događajima, i za njih su bili skockani od glave do pete te su privlačili itekako puno pažnje.

Podsjetimo, bračni par Beckham upoznao se davne 1997. godine na humanitarnoj nogometnoj utakmici, što je inicirao nogometaš. On je i prije nego je upoznao Victoriju rekao prijateljima kako ju želi oženiti. "Iskreno, dotad nisam pratila nogomet i nisam imala pojma tko je on", izjavila je tada Victoria koja je bila poznata i kao Posh Spice, odnosno jedna od članica megapopularnog ženskog benda Spice Girls.

Par se zaručio svega godinu dana kasnije, a raskošno vjenčanje održano je 1999. godine u Irskoj. Sin Brooklyn na svijet je stigao nekoliko mjeseci prije vjenčanja, a par još ima dva sina, Romea i Cruza te kćerkicu Harper Seven koja je rođena 2011. godine.

Iako je par već više od dva desetljeća u stabilnom braku, Victoria je Davidu oprostila javni preljub, a i nedavno su kružile priče kako je dotični ponovno nestašan te da se zagledao u učiteljicu svoje kćeri. Victoria je takve glasine odlučno demantirala na Instagramu pa su se utišali i komentari.

Zgodni duo, nema što!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS