Pronašli su sreću s drugima

Bivšeg dečka upoznala je sa sadašnjom suprugom i ostala slomljenog srca, no danas joj cvjetaju ruže

Anne Vyalitsyna (Foto: Getty) Getty 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Veza Anne V i Adama Levinea trajala je od 2010. do 2012. godine.

Ona je bila jedna od najpopularnijih manekenki te Victoria's Secret anđelica.

Anne Vyalitsyna zanosna je Ruskinja koja je i dan danas aktivna u modnom svijetu, iako niti priblližno kao što je to bila nekad.

Umjetnički Anne V danas ima 32 godine, ponosna je mama djevojčice Alaske, a uskoro će stati pred oltar s partnerom Adamom Cahanom s kojim je u sretnoj vezi već nekoliko godina. A dok nije pronašla svoju mirnu ljubavnu luku, njezin najpoznatiji bivši dečko bio je frontmen grupe Maroon 5, Adam Levine.

Crnokosi pjevač u prošlosti je bio poznat kao veliki zavodnik i slamatelj ženskih srca, no sve se promijenilo kada je upoznao sadašnju suprugu, također manekenku i Victoria's Secret anđelicu Behati Prinsloo, s kojom ima dvije kćerkice.

Podsjetimo, s plavokosom Ruskinjom prohodao je 2010. godine nakon što su se upoznali na zabavi povodom promocije magazina Sports Illustrated u Las Vegasu, a par se godinu dana kasnije pojavio zajedno na naslovnici ruskog Voguea. Ipak, u ožujku 2012. godine par je potvrdio prekid.

Iako su u javnosti izgledali sretno i zaljubljeno, a susreli su se i na Victoria's Secret pisti dok je ona hodala njome, a on nastupao te priredili pravi show, šuškalo se kako joj je Adam bio nevjeran, a da stvar bude gora, upravo ga je Anne jednom prilikom upoznala sa sadašnjom suprugom Behati, s obzirom na to da su bile kolegice.

Pričalo se i kako je vezu s Behati započeo dok je još službeno bio s Ruskinjom s kojom je navodno prekinuo i putem telefona nakon 2 godine. Anne nije skrivala da joj je bivši okorjeli zavodnik slomio srce, no navodno su ostali u dobrim odnosima. Također, Adam se prije vjenčanja s Behati ispričao svim bivšim curama koje je povrijedio, a to je od njega tražila upravo buduća supruga.

Sudeći po njezinom službenom Instagram profilu, Anne je u potpunosti posvećena obiteljskom životu, a često objavljuje neodoljive fotografije s kćerkicom i zaručnikom.

Adamu i njoj očito su bili suđeni drugi ljudi...

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Meghan Markle u suzama: Polusestra najavila čak dvije knjige o njenom životu s ne baš lijepim naslovima

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Izdanje u kakvom je nismo navikli često vidjeti: Nina Badrić objavila seksi fotografiju u toplesu

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Sreli se poslije 22 godine: Pogledajte kako danas izgleda filmska ekipa omiljene komedije

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS