Svi su optimisti

BATA ŽIVOJINOVIĆ Prebačen na intezivnu njegu! 'Bata je borac'

showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog pogoršanja zdrastvenog stanja srpski glumac Velimir Bata Živojinović primljen je na intezivnu njegu.

Legendarni srpski glumac Velimir Bata Živojinović (82) primljen je u srijedu u bolnicu u Beogradu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, a sada je smješten na odjel intenzivne njege.

Zdravstveno stanje glumca i dalje je ozbiljno. Smješten je na odjel intenzivne njege, a liječnici su potvrdili da su uzrok tome srčana i bubrežna insuficijencija. Bati je u utorak naglo pozlilo i doktori se trude pružiti mu najbolju njegu, pa je u srijedu prebačen u jednu beogradsku bolnicu, a sada se oglasila i njegova supruga Lula i utješila njegove brojne obožavatelje.

'Moj Bata je borac, preživjeti će on i ovo. Hvala Bogu, zdravstveno stanje mu je sada bolje. Mi smo svi optimisti i zato sve ide na dobro' rekla je supruga i dodala da će glumac u bolnici ostati još nekoliko dana'.

Kako prenosi Svet Bata će u bolnici biti do 10. svibnja, dok se ne završe sve pretrage. Njegovo loše zdrastveno stanje prati ga već četiri godine, ali njegova žena vjeruje u oporavak. 'Bit će sve uredu. Liječnici i medicinske sestre su toliko divni, brinu o mojem Bati i zaista sam im zahvalna' izjavila je supruga Lula.


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS