Tko bi rekao?

Veliki obrat u slučaju 'Bieber'

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon niza prekršaja Justin Bieber se, na iznenađenje mnogih, ipak izvukao.

Sve optužbe protiv pjevača Justina Biebera su odbačene! Vožnja pod utjecajem narkotika, utrke u žutom Lamborghiniju po ulicama Miamija, opiranje pri uhićenju - optužbe su koje su ostale samo listu papira jer su sve, osim jedne, odbačene.

Sve je započelo prije desetak dana incidentom 'egg gate'.

Tada je prouzrokovao čak 20.000 dolara štete gađajući susjedovu kuću jajima, a nakon obavljene racije koja bi rasvjetlila cijeli događaj, u kući je nađena i droga zbog čega mu je kasnije prijetila i deportacija u rodnu Kanadu.

Stigao nalaz krvi Justina Biebera

Samo nekoliko dana kasnije, ponovno je prekršio zakon. Naime, pod utjecajem marihuane, antidepresiva i alkohola utrkivao se ulicama Miamija u žutom Lamborghiniju zbog čega ga je zaustavila policija. Bieber se tada opirao uhićenju, a vatru je podgrijala i nevažeća vozačka dozvala. Tinejdžerska zvijezda završila je iza rešetaka, ali samo nakratko.

Sud je odredio jamčevinu od 2,500 tisuće dolara što 19-godišnjem milijunašu nije bio problem platiti te je odmah izašao na slobodu dok se istraga nastavila. S obzirom na količinu i težinu svih navedenih događaja, očekivalo se da će biti okrivljen, no, Bieber će se suočiti sa samo jednom optužbom – i to zbog (nenasilnog) opiranja uhićenju.

O onome što se moglo dogoditi tijekom prebrze vožnje pod utjecajem alkohola, ne govori se naglas, pa se čini da je pjevač i ovaj put izbjegao naučiti lekciju na svojoj koži.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS