Preslatko!

Vedran Ćorluka objavio novu fotografiju pa rastopio srca obožavatelja, vidi se da mu nije baš lako

showbuzz DNEVNIK.hr

Vedran Ćorluka objavio fotografiju sina Viktora i ljubimca Oskija pa priznao koliko mu nedostaju kada moraju biti odvojeni.

Naš bivši nogometni reprezentativac i nogometašVedran Ćorluka trenutačno se nalaziu Rusiji zbog klupskih obaveza svog "Lokomotiva", ali ne skriva koliko mu nedostaje njegova ekipa kod kuće.

Vedran je na svom Instagramu objavio preslatku fotografiju na kojoj su njegov sin Viktor i pas Oski koje jedva čeka da vidi.

"Nedostaju mi moji dečki", napisao je Vedran uz njihovu fotografiju.

Vedranova supruga Franka Batelić u nedavnom je intervjuu za IN Magazin ispričala kako pokraj malenog Viktora nema opuštanja.

"Što se tiče Viktora, vrlo je živahan nema tu više niti sjest ću, niti pojest ću nešto u miru, samo jurnjava, ali volim to. Ima neka čar u tome svemu'', izjavila je tada Franka.

A nedavno je priznala kako je jednom svojom objavom na Instagramu naljutila Vedrana, a otkrila je i što ju izluđuje kod muškarca njezina života.

''Užasno je brz na reakciji, to i volim i mrzim kod njega. Jako lako plane, jako lako se smiri, to i volim i mrzim'', zaključila je Franka.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS