u opuštenom izdanju

Zaljubljeni Franka i Ćorluka odmaraju na atraktivnoj lokaciji, evo gdje je slavni par otputovao!

Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Vedran Ćorluka/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Vedran Ćorluka i Franka Batelić uživaju na odmoru u Turskoj, a nogometaš je na Instagramu objavio njihov zajednički selfie.

Naš nogometaš i bivši reprezentativac Vedran Ćorluka uživa sa suprugom Frankom Batelić na odmoru u Turskoj.

Na svom Instagram profilu objavio je selfie s pjevačicom, a oboje su bili u potpuno opuštenom ljetnom izdanju.

"Crvena lica", napisao je Ćorluka u opisu objave, dajući do znanja da je par svoje slobodno vrijeme posvetio i sunčanju. 

Slavni par nedavno je proslavio i svoju šestu godišnjicu braka, a tim povodom zaputili su se u Düsseldorf na koncert legendarnog rock sastava Coldplay.

Podsjećamo, Franka i Ćorluka u braku su od 2018. godine, a vjenčali su se u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije sv. Elizabeti u Balama. Sina Viktora dobili su u siječnju 2020. godine, a kćerkica Greta stigla im je u studenom 2022.

Goste na njihovu vjenčanju zabavljao je Tony Cetinski, a par je za prvi ples odabrao pjesmu ''Prije sna'' legendarnog Olivera Dragojevića, kojemu je danas šesta obljetnica smrti.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Rakitićevoj Raquel u Split stigla lijepa sestra, svi misle da su blizanke jer nevjerojatno sliče!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Majinu mamu fanovi uspoređuju s Kolindom, jedan komentar sve je nasmijao: ''A sad vidim na koga je!''

Povezana vijest Zanimljivosti Tko je dadilja djeci Novaka Đokovića? O njoj se malo zna, a sad je napravila iznimku i pridružila se njegovoj supruzi u Parizu

Povezana vijest Preporuke Svjetski uspješna sociologinja koja mrzi isprike i obožava šljokice stiže u Beograd!

Povezana vijest Preporuke Upoznajte mladu znanstvenicu s Cambridgea koja razvija inovativne terapije za neplodnost i reproduktivne bolesti kod žena

Povezana vijest Celebrity Nina Badrić i Oliver bili su jako dobri prijatelji, na tužnu obljetnicu podijelila je emotivnu objavu: ''Najveća si inspiracija...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS