Uvijek dotjerana

Samozatajna Vanja Halilović nakon dugo vremena se pojavila na eventu i oduševila izgledom

Vanja Halilović (Foto: PR) PR 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Modni dvojac ELFS predstavio je novi Philipsov sustav za glačanje.

Bivšu voditeljicu na domaćim događanjima više ne viđamo toliko često kao nekad.

Radi se i o jednoj od najljepših Hrvatica, plavokosoj Vanji Halilović, bez koje nekada nije mogao proći niti jedan jedini event.

Ipak, ljepotica se nakon godina življenja pod budnim okom javnosti povukla iz javnog života te skrasila sa zagrebačkim poduzetnikom Franom Barbierijem s kojim je već godinama u skladnoj vezi.

Par od samog početka ne voli dijeliti intimu s javnosti te se gotovo nikad ne pojavljuje zajedno na službenim događanjima, no Vanja tu i tamo podijeli pokoju zajedničku fotografiju s raznih putovanja kako bi znatiželjnu javnost obavijestila kako je među njima sve u najboljem redu i kako uživaju.

Ipak, Vanja je prošlog utorka napravila iznimku te se pojavila na jednom eventu u samom centru Zagreba, a pažnju je plijenila u jednostavnoj crnoj kombinaciji od glave do pete kojom je istaknula vitku liniju. Vanja je dugu, crnu haljinu dodatno stegnula u struku remenom, a čitavo vrijeme nije skidala osmijeh s lica.

Ljepotica je stigla u dućan poznatog modnog dvojca ELFS isprobati Philips Steamer glačala u kojem se družila s još nekim poznatim licima iz javnog života, kao što su Damir Kedžo, Ivan Šarić, Indira Levak, Antonija Šola, Borna Kotromanić, Ella Dvornik i brojni drugi.

Fotografije s druženja pogledajte u našoj galeriji.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Emotivna Nina posvetila objavu Goranu Ivaniševiću, a sve je to imao potrebu komentirati Goran Višnjić

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS